UPDATE. Azi începe Liga Zimbrilor! CSM Reșița joacă la Sfântu Gheorghe, cu CSM Focşani 

Noul sezon al Ligii Zimbrilor începe cu un experiment fără precedent în handbalul românesc. Conform programului anunţat de Federaţie, în perioada 15-17 septembrie, cele 16 echipe participante la competiţie se află la Sfântu Gheorghe, unde sunt programate în sistem turneu primele trei etape ale noului campionat. Întreaga competiţie se desfăşoară în două locaţii: Sala Polivalentă şi Sala „Kati Szabo” din municipiul covăsnean.

CSM Reşiţa începe noul sezon astăzi, de la ora 12.00, prima adversară a rosso-nerilor fiind formaţia CSM Focşani 2007. Întâlnirea se dispută în Sala Polivalentă din municipiul Sfântu Gheorghe. În etapa a doua, pe 16 septembrie, elevii lui Bojan Butulija vor da piept cu „tigrii” bucureşteni. Meciul cu CSM Bucureşti este programat de la ora 19.30 în Sala „Kati Szabo”. Joi, în ultima rundă a turneului, CSM Reşiţa va evolua în compania formaţiei AHC Dobrogea Sud, în Sala „Kati Szabo”, de la ora 14.30.

Din păcate, CSM Reşiţa are serioase probleme de lot în debutul de campionat. „Situaţia lotului nu e prea bună; portarul Paul Simulescu este operat de apendicită, Eric Bărbuş are două ligamente rupte la gleznă, iar Raul Heimbach este şi el accidentat. Străinii lipsesc şi ei, nici georgienii, nici sârbii nu au putut primi vize din cauza problemelor cu pandemia. Ei sunt cu noi, dar din păcate nu vor putea juca pentru că nu au vize. Abordăm totuşi acest turneu încrezători, sperăm ca şi fără jucătorii străini să scoatem nişte rezultate bune. Noi ne dorim din tot sufletul să câştigăm fiecare meci”, a declarat antrenorul secund Ilie Vaidasigan.

Partidele programate în cadrul turneului din Covasna se vor disputa cu porţile închise, accesul publicului nefiind permis, ca urmare a restricţiilor impus pe timp de pandemie.

Vom reveni cu rezultatul meciului care începe în mai puțin de o oră.

UPDATE 1, ora 13.00

La pauză, CSM Reșița – CSM Focșani 7-10. În minutul 40: 10-14.

UPDATE 2, ora 13.16

Focșaniul se desprinde în minutul 46 la 6 goluri. CSM Reșița – CSM Focșani 12-18.

UPDATE 3, ora 14.15

Rosso-nerii au început campionatul cu stângul: 15-22 cu CSM Focșani. Cele mai multe goluri pentru reșițeni au marcat Vulpe (5, din 9 aruncări la poartă) și Ignat (3, din 5 încercări).

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite