Bani negri din tăierea pădurilor, în Caraș-Severin

 

Polițiștii au efectuat astăzi, 6 martie, cinci percheziții domiciliare la adresele unor persoane fizice și sediile unor firme din Caraș-Severin și Timiș, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru evaziune fiscală.

 

Din cercetări a rezultat faptul că administratorii unor societăți comerciale care activau în domeniul silvic nu ar fi evidențiat în documentele financiar-contabile venituri realizate, cauzând un prejudiciu la bugetul consolidat al statului, de aproximativ 250.000 de lei, informează Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Caraș-Severin.

 

După perchezițiile efectuate de polițiști de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Caraș-Severin, sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, două persoane cercetate pentru comiterea faptelor penale au fost conduse la audieri. De asemenea, a fost dispusă aplicarea sechestrului asigurător asupra unor bunuri aparținând persoanelor cercetate.

 

„La activități au participat polițiști de la Serviciul de Ordine Publică și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale – Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin.”, mai precizează reprezentanții IPJ.

 

Sursă foto-simbol: arhivă

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available