Suntem prezenți și pe

Administrație

Bază sportivă nouă și inaugurare „ca la carte” pentru consătenii primarului Brian Filimon

Publicat cu

în

Lucrările la noua bază sportivă din Măureni se apropie de final. O investiție de suflet pentru Brian Filimon, cel care, înainte de a fi primar, a fost opt ani profesor de educație fizică la școlile din Măureni şi Şoşdea.

Realizată prin intermediul programului GAL-AFIR, deci din fonduri europene, dar având și o cofinanțare consistentă de la bugetul local al comunei Măureni, noua bază sportivă va beneficia de teren sintetic, vestiare, tribună cu 200 de locuri şi instalație de nocturnă. Vorbim despre o investiţie de aproximativ 100.000 de euro.

„Recunosc, este un proiect de suflet, foarte important pentru mine și pentru întreaga echipă cu care lucrez în administraţie, aici. Se știe că iubesc sportul, că încă sunt jucător activ de fotbal, că opt ani am fost profesor de sport la Măureni şi Şoşdea și că la primărie am venit chiar de la catedra de Educaţie Fizică. Ne pregătim de finalizarea acestui proiect, a fost amplasat deja gazonul sintetic şi s-au presărat nisipul cuarţos şi granulele, deci suntem pe finalul lucrării la suprafaţa de joc. În paralel se lucrează şi la vestiare, după care se va lucra şi la tribună şi la dezvoltarea zonei. Dacă totul va merge bine, estimez că inaugurarea va avea loc peste o lună, maximum o lună şi jumătate”, a declarat Brian Filimon, primarul liberal al comunei Măureni.

Edilul își propune, de asemenea, să facă o inaugurare „ca la carte”, cu un meci demonstrativ cu vedete ale fotbalului şi un spectacol. „Din păcate, trăim vremuri complicate din cauza pandemiei. Oricâte idei și planuri aș avea, toate acestea trebuie ajustate în funcție de restricţiile pe care trebuie să le respectăm. Oricum, activitatea sportivă nu va fi reluată odată cu finalizarea terenului, ci abia după ce lucrările vor fi încheiate la întreaga bază sportivă”, subliniază Brian Filimon.

 

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Actualitate2 ore în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utile4 ore în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitate5 ore în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitate6 ore în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrație7 ore în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitate11 ore în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Actualitate14 ore în urmă

Chinezăria din Lupac nu se dezice: ciurul de sortare e mai mult stricat decât activ

Politică15 ore în urmă

ȚEAPĂ. La împărțirea cașcavalului din ATOP, opoziția „unită” din CJ Caraș-Severin a propus trei candidați pe singurul loc oferit de liberali!

Sporto zi în urmă

Alin Minteuan, după o nouă înfrângere: „Trebuie să recunoaștem că atâta putem în acest moment”

Turismo zi în urmă

Cele mai lungi chei din țară se află în Caraș-Severin. „Zecile de cascade și sutele de peșteri și avene nu sunt întâmplătoare”

Cele mai citite