O nouă avarie la conducta magistrală de apă din Govândari

O avarie la conducta magistrală de apă din cartierul reșițean Lunca Bârzavei va afecta azi, 31 iulie, consumatorii din Microraionul 3, până la remedierea situației de către echipa de intervenție a societății Aquacaraș.

Compania de apă și canalizare anunță iminenta reducere a presiunii apei la etajele superioare ale blocurilor din Micro 3.

„În data de 31.07.2020 suntem nevoiți să anunțăm reducerea presiunii, prin manevrarea unor vane, și chiar lipsa apei pentru etajele superioare, în funcție de consum. Intervenția, la o avarie la magistrală, pe Aleea Trandafirilor, necesită reducerea presiunii apei. Sperăm să putem efectua reparația, fără a întrerupe furnizarea apei!
Ne cerem scuze, dumneavoastră, clienților noștri, pentru disconfortul și inconvenientele create, prin reducerile de presiune la apa furnizată. Revenim cu informații, pe măsura desfășurării lucrărilor”, transmite conducerea Aquacaraș.

Ulterior reluării furnizării apei, consumatorii sunt rugați să semnaleze orice neconformitate a caracteristicilor de aspect și miros ale apei, la Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA, tel. 0255/215643, sau la Exploatarea Reșița, tel. 0255/212458.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite