Suntem prezenți și pe

Actualitate

O nouă avarie la conducta magistrală de apă din Govândari

Publicat cu

în

O avarie la conducta magistrală de apă din cartierul reșițean Lunca Bârzavei va afecta azi, 31 iulie, consumatorii din Microraionul 3, până la remedierea situației de către echipa de intervenție a societății Aquacaraș.

Compania de apă și canalizare anunță iminenta reducere a presiunii apei la etajele superioare ale blocurilor din Micro 3.

„În data de 31.07.2020 suntem nevoiți să anunțăm reducerea presiunii, prin manevrarea unor vane, și chiar lipsa apei pentru etajele superioare, în funcție de consum. Intervenția, la o avarie la magistrală, pe Aleea Trandafirilor, necesită reducerea presiunii apei. Sperăm să putem efectua reparația, fără a întrerupe furnizarea apei!
Ne cerem scuze, dumneavoastră, clienților noștri, pentru disconfortul și inconvenientele create, prin reducerile de presiune la apa furnizată. Revenim cu informații, pe măsura desfășurării lucrărilor”, transmite conducerea Aquacaraș.

Ulterior reluării furnizării apei, consumatorii sunt rugați să semnaleze orice neconformitate a caracteristicilor de aspect și miros ale apei, la Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA, tel. 0255/215643, sau la Exploatarea Reșița, tel. 0255/212458.

 

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Actualitate50 de minute în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utile3 ore în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitate4 ore în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitate5 ore în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrație6 ore în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitate10 ore în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Actualitate13 ore în urmă

Chinezăria din Lupac nu se dezice: ciurul de sortare e mai mult stricat decât activ

Politică14 ore în urmă

ȚEAPĂ. La împărțirea cașcavalului din ATOP, opoziția „unită” din CJ Caraș-Severin a propus trei candidați pe singurul loc oferit de liberali!

Sporto zi în urmă

Alin Minteuan, după o nouă înfrângere: „Trebuie să recunoaștem că atâta putem în acest moment”

Turismo zi în urmă

Cele mai lungi chei din țară se află în Caraș-Severin. „Zecile de cascade și sutele de peșteri și avene nu sunt întâmplătoare”

Cele mai citite