BMW X5 dat în urmărire de autoritățile elvețiene, găsit de polițiștii din Caraș-Severin

 

Polițiștii cărășeni au găsit astăzi în Oravița, în urma unei percheziții domiciliare, un autoturism căutat de autoritățile din Elveția, care nu ar fi fost achitat de un bărbat din Oravița care l-a adus în țară.

 

În această dimineață, polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Caraș-Severin, însoțiți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat o percheziție domiciliară pe raza orașului Oravița, în baza unui mandat emis de Judecătoria Oravița, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

 

„În urma percheziției, a fost indisponibilizat un autoturism înmatriculat în Elveția, estimat la 25.000 de euro, căutat de autoritățile elvețiene. În cauză există presupunerea rezonabilă că autoturismul ar fi fost adus în țară de un bărbat din Oravița, după ce ar fi fost achiziționat din Elveția fără a fi achitată contravaloarea acestuia.”, aflăm de la Alina Boeru, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

 

 

Autoturismul – un BMW X5, după cum reiese din imagini – a fost introdus în „camera de corpuri delicte”, până la definitivarea procedurilor de restituire către autoritățile elvețiene.

 

Politiștii, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița, continuă cercetările în acest caz.

 

Sursă foto: IPJ Caraș-Severin

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite