Bocșa, din nou „capitala” luptei antidrog din România

Două servicii județene de luptă contra criminalității organizate din județele Timiș și Ilfov s-au întâlnit în Caraș-Severin, într-o amplă operațiune de filaj în orașul Bocșa.

SCCO Timișoara și BCCO Ilfov urmăreau de mai multe zile o rețea de trafic de droguri din România, iar astăzi urma să fie făcută o livrare de 1,5 kg de cannabis. Pentru a nu cădea pe mâna procurorilor antidrog, liderii rețelei au ales o femeie să plaseze comanda și au trimis-o fix în orașul Bocșa, tocmai pentru a scăpa de ochiul vigilent al ofițerilor antidrog. Numai că, fără să știe, exact aici așteptau ofițeri din cele două județe, care au reușit să o surprindă în flagrant pe femeie, în timp ce voia să livreze pachetul.

Alertată, femeia s-a blocat în autoturism și nu a vrut să deschidă mascaților pentru percheziție, dar oamenii legii tot au reușit să-și facă percheziția, după care au cerut și primit de la judecător un mandat de percheziție pentru alte 3 locații din Timișoara, în una dintre ele fiind găsite alte 5 kg de cannabis.

Vom reveni cu amănunte.

Sursa foto: pressalert.ro

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite