Brian Filimon, un primar care știe că meciurile importante pentru comuna pe care o conduce se joacă în capitală

Edilul comunei Măureni își continuă demersurile pentru implementarea proiectelor pe care le-a propus comunității din Măureni și Șoșdea. Brian Filimon a mers săptămâna aceasta la București, cautând soluții financiare pentru câteva proiecte importante pentru comunitatea pe care o conduce.

Este vorba despre construirea unei grădinițe noi în Măureni, un proiect în valoare de aproximativ 600.000 de euro, și de reabilitarea școlii gimnaziale din comună.

„Dragi consăteni, am încheiat o zi foarte încărcată din nou la București pentru a depune alte două proiecte importante la Compania Naționala de Investiții! Am depus: Reabilitare interioară totală la Școala Gimnazială și construirea unei Grădinițe moderne în Măureni, în valoarea aproximativă de 600.000 euro, la Șoșdea având deja una nouă! Am mai discutat și de stadiul finanțării la sala de sport și de depunerea pe viitor a unui proiect de reabilitare sau modernizare pe drumul comunal Măureni-Șoșdea!”, este mesajul lui Brian Filimon pe pagina sa de socializare.

Primarul comunei Măureni a profitat de vizita la București și a avut o întrevedere cu președintele Filialei Caraș-Severin a PNL, ministrul de Interne Marcel Vela, și consilierul acestuia, noul coleg de partid, Traian Berbeceanu. Au fost discutate proiecte de viitor ale comunei Măureni, dar și alte investiții ce vor fi făcute în Caraș-Severin.

„Spre bucuria mea, am fost din nou primit cu brațele deschise la Ministerul Afacerilor Interne de către domnul ministru și prieten Marcel Vela și am discutat, la o cafeluță, mai multe subiecte ce aparțin de comunitatea noastră și chiar de județul Caraș-Severin, având ca prioritate proiectele din Măureni și Șoșdea! Am avut satisfacția de a sta la o discuție profesională și interesantă și cu domnul Traian Berbeceanu în biroul dânsului… și am constatat cu plăcere că este o persoană demnă pentru societatea noastră. Le doresc putere de muncă și sănătate și le mulțumesc pentru susținere! O zi plină în care îi mulțumesc lui Dumnezeu și sperăm ca aceste proiecte să primească finanțare! DOAR ÎMPREUNĂ putem realiza ceea ce ne dorim pentru comunitate!”, este concluzia edilului după ziua plină avută la CNI și MAI.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite