Bulevard expozițional în Reșița [FOTO]

 

Expoziția „Foc Nestins. Azi la 250 de ani de industrie”, ce cuprinde fotografii realizate anul acesta în uzinele reșițene și la centrala hidroelectrică Grebla, s-a mutat astăzi pe Bd. Revoluția din Decembrie, pe trotuarul din zona Complexului Hehn.

 

După ce au fost expuse la Muzeul Banatului Montan din Reșița și apoi, săptămâna trecută, în fața Palatului Cultural din municipiu, fotografiile-eveniment realizate de cursanții clasei de Artă Fotografică a Școlii Populare de Arte și Meserii „Ion Românu” din Reșița vor putea fi văzute până duminică, 1 august, în zona Complexului Hehn, acolo unde se află acum expoziția neconvențională pusă la cale de coordonatorul clasei, Daniel Pușcău. Lucrările vor mai fi prezentate publicului larg pe aleea pietonală Bielefeld, în perioada 2-8 august, precum și în Govândari, în Parcul Tricolorului, din 9 până în 15 august.

 

 

Fotografiile au fost făcute anul acesta în halele de producție ale UCMR și TMK și la centrala hidroelectrică Grebla, de către cursanții clasei de Artă Fotografică: Alin Daniel Bugariu, Dariana Armanca, Denis Elchescu, Ioana Bănică, Doru Bănică, Denis Țară, Oana Florea, Diana Ciorbă, Karina Tincul, Victor Ghițescu, David Ghilea, Doru Goșnea, Simona Hurduzeu, Răzvan Ciuvelic și Petru Dragomir.

 

Expoziția face parte din agenda Reșița 250 și este organizată de Școala Populară de Arte și Meserii „Ion Românu” și Primăria Reșița.

 

 

Sursă foto: Daniel Pușcău

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite