UPDATE. Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, organizată la Reșița și Caransebeș

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Caraș-Severin va organiza, vineri, 27 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul va avea loc, începând cu ora 9, la Reșița, în sala Campus Caffe a Centrului Universitar al Universității Babeș Bolyai, și la Caransebeș, la sediul Muzeului Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă.

 

Bursa din acest an se adresează absolvenților promoției 2023, „dar și tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung”, anunță reprezentanții AJOFM. Aceștia precizează că Bursa locurilor de muncă urmăreşte creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.

 

Agenții economici care au confirmat până în prezent participarea la Bursa de la Reșița vor oferi locuri de muncă de confecționer, controlor calitate, lăcătuș, lăcătuș mecanic, sudor, instalator instalatii tehnico-sanitare și gaze, operator la mașini unelte, agent vânzări, electrician, inginer TCM și operator mase plastic, iar la Caransebeș – locuri de muncă de operator la roboți industriali, electrician de întreținere și reparații și inginer producție.

 

Agenții economici care doresc să participe la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți pot transmite Anexa nr. 1a la Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 cu privire la locurile de muncă disponibile, la adresa de e-mail ajofm.cs@anofm.gov.ro. Pentru informații suplimentare și pentru confirmarea participării la Bursă, AJOFM a pus la dispoziția celor interesați numărul de telefon 0255/212160. Participarea la acest eveniment este gratuită.

 

UPDATE – 24 octombrie, ora 15.40

 

Agenții economici care au confirmat până astăzi participarea la Bursa de la Reșița oferă peste 100 de locuri de muncă, iar cei de la Caransebeș – peste 50, informează reprezentanții AJOFM Caraș-Severin.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available