Suntem prezenți și pe

Sport

Caii-putere vor alerga din nou în Valea Domanului! Aministraţia publică municipală se implică în organizarea „Cupei Reşiţa”

Publicat cu

în

Campionatul Naţional de Automobilism Viteză în Coastă programează, în intervalul 3-5 iulie, etapa reşiţeană — cea de-a doua rundă din calendarul stabilit de FRAS pentru actualul sezon competiţional. „Cupa Reşiţa” se va desfăşura în condiţii foarte bune, o garanţie în acest sens fiind acordul de parteneriat pe care clubul organizator, CB Rally Vest, l-a încheiat cu administraţia publică reşiţeană.

Între altele, CB Rally Vest se obligă să asigure transmisia live a întregului eveniment ce se va desfăşura pe traseul din Valea Domanului. De asemenea, organizatorul va asigura Consiliului Local şi Municipiului Reşiţa titulatura de partener, obligându-se să menţioneze sigla/logo-ul în toate mediile de promovare a competiţiei şi pe maşinile de concurs.

De cealaltă parte, administraţia publică reşiţeană va acorda organizatorilor un sprijin substanţial, atât financiar, cât şi pe partea de logistică. „Municipiul Reşiţa se obligă ca, prin intermediul Clubului Sportiv Municipal Şcolar, să pună la dispoziţie, cu titlu gratuit, locurile de cazare din incintă, spaţii pentru secretariatul comisiei, accesul la internet prin fibră optică cu viteză de upload de 10Mb/s, IP static, precum şi parcarea stadionului pentru service în perioada desfăşurării campionatului”, se arată în acordul de parteneriat semnat de cele două părţi.

De asemenea, Direcţia de Întreţinere şi Reparare a Patrimoniului va pune la dispoziţie, tot gratuit, garduri de protecţie pentru închiderea circulaţiei pe tradiţionalul traseu din Valea Domanului. În plus, prin Direcţia de Asistenţă Socială se vor asigura gratuit două ambulanţe cu personal medical pentru zilele 4 şi 5 iulie, între orele 8.30-17.30. În ceea ce priveşte sprijinul financiar al Primăriei Reşiţa, acesta se ridică la suma de 50.000 lei — bareme de arbitraj conform statelor de plată întocmite de Federaţia Română de Automobilism Sportiv, premii sportive şi servicii de promovare. Paza parcului auto va fi asigurată de poliţişti locali pe perioada nopţii, în perioada 3-5 iulie. Cazarea arbitrilor se va face gratuit în internatele şcolare din municipiu, iar cu sprijinul operatorului de salubritate va fi curaţat traseul de concurs pe toată perioada de desfăşurare a competiţiei.

Anul acesta, Campionatul Naţional de Viteză în Coastă a început târziu, din cauza pandemiei de coronavirus, motiv pentru care competiţia se va desfăşura într-un format redus, cu doar şase etape. Întrecerea a început în weekendul 20-21 iunie la Cheile Grădiştei, iar etapa reşiţeană este cea de-a doua din calendarul anunţat de Federaţie. După „Cupa Reşiţa”, caravana VTM va mai poposi la Sinaia, Râşnov, Câmpulung Muscel şi Braşov.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Actualitateo oră în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utile3 ore în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitate4 ore în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitate5 ore în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrație7 ore în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitate10 ore în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Actualitate13 ore în urmă

Chinezăria din Lupac nu se dezice: ciurul de sortare e mai mult stricat decât activ

Politică14 ore în urmă

ȚEAPĂ. La împărțirea cașcavalului din ATOP, opoziția „unită” din CJ Caraș-Severin a propus trei candidați pe singurul loc oferit de liberali!

Sporto zi în urmă

Alin Minteuan, după o nouă înfrângere: „Trebuie să recunoaștem că atâta putem în acest moment”

Turismo zi în urmă

Cele mai lungi chei din țară se află în Caraș-Severin. „Zecile de cascade și sutele de peșteri și avene nu sunt întâmplătoare”

Cele mai citite