Campionatul Național de Viteză în Coastă închide traficul pe DN 58, Reșița – Carașova. Vezi care este ruta ocolitoare

 

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timişoara anunță închiderea traficului rutier între Reșița și Carașova, în zilele de sâmbătă, 26 iunie, și duminică, 27 iunie. În zonă se desfășoară etapa a IV-a a Campionatului Național de Viteză în Coastă – Cupa Reșiței 2021.

 

Potrivit unui comunicat transmis de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timişoara, „circulația pe DN 58, Reșița spre Anina, km 44+000 – 50+000, va fi închisă în zilele de sâmbătă, 26 iunie, orele 08.30-18.30, și duminică, 27 iunie, orele 08.30-17.30, pentru desfășurarea cursei automobilistice Naționale – Cupa Reșiței 2021. Traficul rutier se va desfășura deviat pe traseul: Reșița – DJ 581 Grădinari – DN 57B, DN 58 – Anina – DN 58 Carașova”.

 

Pe durata desfășurării competiției automobilistice, polițiștii le recomandă participanților la trafic să respecte indicațiile și semnificația semnalizării rutiere temporare instituite în zonă, pentru prevenirea oricăror evenimente rutiere. De asemenea, concurenții înscriși în competiție sunt rugați să respecte legislația în vigoare și să nu folosească drumurile publice pentru antrenament în afara concursului.

 

Sursă foto: Facebook – DRDP Timişoara

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available