UPDATE. Când se vor lua salariile la Ambulanță?

Serviciul Județean de Ambulanță ar putea intra în colaps după ce ministrul Victor Costache a demis în bloc conducerea SAJ Caraș-Severin, instituția nemaiavând un ordonator de credit.

Din această cauză nu se mai pot face plăți, ambulanțele riscă să rămână fără carburant, iar salariaților nu le vor intra lefurile pe card în această lună. Autoritățile dau asigurări, însă, că în această dimineață în mapa ministrului Costache se va afla documentul care va reda funcționalitatea SAJ și că se va găsi un ordonator de credit intermediar, până la numirea unui manager.

Sindicatul din Ambulanța cărășeană își exprimă la rându-i nemulțumirea față de situația creată și cere ministrului Sănătății să intervină, dar, spun sindicaliștii, se pare că nici vocea lor nu este auzită la minister.

Deși am luat de mai multe ori legătura telefonic cu ministrul, acesta a refuzat să dea un răspuns cu privire la situația creată. La rândul său, secretarul de stat Raed Arafat ne-a transmis că SAJ CS „nu aparține de DSU, Ministerul Sănătății răspunde de numirile ce trebuiesc făcute”.

UPDATE. Un nou manager! Care a mai fost…

Daniela Popescu a fost numită azi în funcţia de manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraș-Severin, prin ordin semnat de ministrul Sănătăţii, Victor Costache. Medicul Daniela Popescu revine astfel la conducerea Ambulanței, în funcția pe care a ocupat-o aproape 10 ani.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite