UPDATE. Candidați-surpriză la PSD Caraș-Severin pentru alegerile parlamentare!

Se anunță mișcări surpriză pe scena politică din Caraș-Severin, mișcări în urma cărora s-ar putea repeta alegeri nu doar la Moldova Nouă, ci chiar și la Consiliul Județean!

Este agitație mare în PSD Caraș-Severin, în forul de conducere al organizației județene discutându-se azi numele ce ar urma să apară pe buletinele de vot de la alegerile generale. Cele mai mari șanse de a ocupa locurile considerate de pesediști eligibile le au Sorin Grindeanu la Senat și Silviu Hurduzeu la Camera Deputaților. Acesta din urmă ar putea fi secondat de… Ionuț Popovici! Conform unor surse social-democrate, se pare că liderul PMP Caraș-Severin plănuiește o dezertare, cu întreaga filială județeană, la PSD, dacă i se va oferi locul 2 pe lista de la Camera Deputaților.

În aceste condiții, dacă va trece la PSD „întreaga filială” PMP, nu ar mai avea cine să ocupe cele patru locuri de consilieri județeni câștigate de pemepiști! Situație în care vor trebui organizate din nou alegeri la CJ, însă doar pentru patru mandate de consilieri județeni. Asta, repetăm, dacă Popovici va trece la PSD, așa cum se vorbește, cu toată filiala. Nu că până acum acesta nu ar fi fost alături de pesediști…

În ceea ce-i privește pe Grindeanu și Hurduzeu, după ce au pierdut la braț alegerile în Caraș-Severin, ar fi chiar culmea să deschidă tocmai ei listele județene pentru Parlament! Dar la PSD orice este posibil.

UPDATE, ora 13.55

Nicio reacție până acum dinspre PSD. A făcut-o însă Ionuț Popovici, printr-o declarație dată ziarului expressdebanat.ro: „Unii politicieni stăpânesc foarte bine tehnica asta a dezinformării și a manipulării. Atât de bine, încât nici nu își dau seama că devin penibili. Persoana care lansează astfel de zvonuri este un mare imbecil! PMP Caraș-Severin a dovedit că este a treia forță politică din județ și din România. Avem în Caraș-Severin 96 de consilieri locali, 4 consilieri județeni și 4 primari, iar asta deranjează, știu. La fel cum deranjează faptul că nu facem jocurile nimănui… Ne vedem curând în campania electorală!”. Popovici nu spune însă nimic, în continuare, despre modul în care va fi aplicat în Caraș-Severin protocolul de parteneriat încheiat la nivel național între PNL și PMP. Și nici dacă au existat discuții între el și lideri județeni ai PSD privind o eventuală trecere a pemepistului în tabăra social-democrată…

CONTINUAREA, AICI: Meciuri aprinse în PSD Caraș-Severin pentru listele de parlamentare. Hurduzeu și Torma, la Ciolacu!

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available