Caraș-Severin, RECORD de cazuri noi COVID-19 în ultimele 24 de ore! Creștere de la 91 la 100 de infectați!

DSP a anunțat, astăzi, 9 cazuri noi de COVID-19 în Caraș-Severin, înregistrându-se, astfel, o creștere cu 10 la sută a numărului total de cazuri confirmate în județ de la începutul pandemiei. Este cel mai mare salt înregistrat în 24 de ore!

După ce, aseară, a fost anunțat încă un deces al unui pacient din Caraș-Severin confirmat cu COVID-9, al 6-lea de la începutul pandemiei și primul în care pacientul nu avea afecțiuni asociate, nici veștile venite astăzi dinspre autorități nu sunt dintre cele mai bune.

Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin informează că numărul total al cazurilor de COVID-19 din județ a ajuns la 100, după ce, în ultimele 24 de ore, au fost confirmate 9 cazuri noi de infectare cu coronavirus. 5 dintre pacienții diagnosticați cu COVID-19 au fost internați la Spitalul Județean de Urgență Reșița și 4 la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș. În prezent, în cele două unități medicale sunt internate 33 de persoane confirmate cu coronavirus.

CITEȘTE ȘI: COVID-19 a mai răpus un cărășean. Al 6-lea! „Nu era cunoscut cu alte boli grave”

Avem, totuși, și o veste bună. În ultimele 24 de ore, 5 pacienți cu COVID-10 au fost declarați vindecați și au fost externați (4 la Caransebeș și unul la Reșița).

În momentul de față, „în Caraș-Severin sunt izolate la domiciliu 222 de persoane. 7 persoane au ieșit din izolare în ultimele 24 de ore. În carantină sunt 245 de persoane, dintre care 26 nou intrate. Alte 10 persoane au ieșit din carantină”, mai informează reprezentanții Direcției de Sănătate Publică.

La nivel național, potrivit informațiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategică. „până astăzi, 2 mai, au fost confirmate 12.732 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 4.547 au fost declarate vindecate și externate iar 755 au decedat”.

Sursă foto: euractiv.com

CITEȘTE ȘI informația de ULTIMA ORĂ: Focar familial de coronavirus la Bocșa

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite