Focar familial de coronavirus la Bocșa

După ce autoritățile sanitare din Caraș-Severin au identificat o femeie din Bocșa că este infectată cu virusul SARS-CoV-2, s-a demarat o anchetă epidemiologică care a arătat că și alți membri ai familiei sunt pozitivi.

„Este vorba despre o familie numeroasă, cu șapte copii, unul dintre micuți are și leucemie, așa că este o provocare pentru noi situația”, explică dr. Romeo Dumitrescu, directorul Direcției de Sănătate Publică din Caraș-Severin. Din păcate, pe lângă femeia infectată, alți 5 membri ai familiei au ieșit cu rezultat pozitiv la analizele făcute pentru infecția cu coronavirus, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, unde au fost internați.

Acum epidemiologii de la DSP Caraș-Severin încearcă să identifice acea persoană, cel mai probabil asimptomatică, de la care s-a luat virusul și a dus la crearea unui „focar familial” la Bocșa.

Situația particulară din cartierul Măgura a dus la înregistrarea celor mai multe cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore în Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI: Caraș-Severin, RECORD de cazuri noi COVID-19 în ultimele 24 de ore! Creștere de la 91 la 100 de infectați!

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available