Caraș-Severinul a scăpat de COVID-19. Ultimul pacient, o femeie de 73 de ani, a fost externat în această după-amiază

În spitalele din Caraș-Severin nu se mai află nicio persoană infectată cu coronavirus. Ultimul pacient care se mai afla sub tratament pentru COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Reșița a fost declarat vindecat și, în consecință, externat.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 73 de ani din Bocșa, care era internată de pe 20 mai pe Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Reșița. Ultimele două probe efectuate la interval de 48 de ore au fost negative și, astfel, femeia (având diabet zaharat şi prezentând patologie cardio-vasculară) a fost declarată vindecată de COVID-19 și externată. Este al 104-lea pacient din Caraș-Severin diagnosticat cu COVID-19 care a fost vindecat. 51 de persoane au fost tratate și vindecate la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, 42 la Spitalul Județean de Urgență Reșița și 11 în județul Timiș.

CITEȘTE ȘI: COVID-19: Nicio schimbare în județ. La nivel național, 196 de cazuri noi, 193 de persoane vindecate și 15 decese în ultimele 24 de ore

În momentul de față, în spitalele din Caraș-Severin nu se mai află niciun pacient diagnosticat cu COVID-19. De asemenea, nu se află nici persoane suspecte de a fi infectate cu coronavirus, însă, cu toate acestea, secțiile COVID-19 din cele două unități medicale din Reșița și Caransebeș nu vor fi momentan desființate.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite