COVID-19: Nicio schimbare în județ. La nivel național, 196 de cazuri noi, 193 de persoane vindecate și 15 decese în ultimele 24 de ore

Este a 19-a zi consecutivă în care în Caraș-Severin nu se înregistrează niciun caz nou de infectare cu coronavirus. În urmă cu 7 zile a fost externat ultimul pacient internat la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș și se așteaptă, în continuare, un test negativ la pacientul de la Spitalul Județean de Urgență Reșița pentru a putea fi declarat vindecat și acesta.

Potrivit datelor furnizate de DSP, în ultimele 24 de ore au fost testate, în Caraș-Severin, 9 persoane și nu a fost confirmat niciun caz nou de infectare cu coronavirus. De la începutul pandemiei, 112 persoane au fost diagnosticate cu COVID-19 în Caraș-Severin, dintr-un total de 1.640 câte au fost testate. 8 persoane confirmate pozitiv au decedat, dintre care una din alte cauze, noncovid.  În momentul de față, un singur pacient cu COVID-19 se mai află internat în spital, la Reșița. Alți 103 cărășeni infectați cu coronavirus au fost declarați vindecați și au fost externați.

În ceea ce privește numărul cărășenilor izolați la domiciliu, acesta continuă să crească, chiar dacă în ultimele 24 de ore au ieșit din izolare 210 persoane. Au intrat, însă, alte peste 300, astfel încât, în această dimineață, potrivit raportării DSP, erau în izolare la domiciliu 4.044 de cărășeni. Alte 10 persoane se află în carantină instituționalizată.

La nivel național, Grupul de Comunicare Strategică transmite că „până astăzi, 10 iunie, au fost confirmate 20.945 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 15.103 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 1.360 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat”.

ULTIMA ORĂ: Caraș-Severinul a scăpat de COVID-19. Ultimul pacient, o femeie de 73 de ani, a fost externat în această după-amiază

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite