Parcul de pe Aleea Zadei prinde viață. Încă un loc de joacă amenajat în Reșița [FOTO]

Atunci când mai multe forțe se unesc, rezultatele nu pot fi decât unele de apreciat. Este și cazul parcului de pe Aleea Zadei din Reșița, care a fost modernizat cu ajutorul Lukoil, al Primăriei municipiului și al elevilor voluntari de la Colegiul Național „Traian Lalescu”.

Copiii din zona Lunca Pomostului au un motiv de bucurie. Primăria Municipiului Reșița a finalizat locul de joacă de pe Aleea Zadei. Parcul a fost renovat complet, de la elemente de joacă noi și mobilier stradal, până la pomi și flori. Toate aceste lucruri au fost posibile datorită colaborării dintre Asociația „VISIT ME!”, Primăria Reșița, elevii de la Colegiul Național „Traian Lalescu” și Lukoil România.

Jumătate din investiție a fost finanțată de compania petrolieră în cadrul concursului „Plantăm, respirăm și ne jucăm”, competiție prin care Lukoil finanțează proiecte sociale sau culturale, iar cealaltă jumătate a fost suportată din bugetul local al municipalității. Valoarea totală a investiției se ridică la suma de aproximativ 13.000 de dolari. Nu doar banii au fost puși la comun, ci și munca efectivă. Lucrările au fost efectuate de Direcția pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local, dar și de elevii de la „Traian Lalescu”. Aceștia s-au implicat voluntar în amenajarea, recondiționarea și vopsirea mobilierului stradal.

„O bucurie pentru copiii din zona Luncă. Locul de joacă de pe aleea Zadei a fost modernizat integral. Proiectul a fost derulat de asociația «VISIT ME!», cu sprijinul Primăriei Reșița și al elevilor voluntari de la Colegiul National «Traian Lalescu». Finanțarea a fost obținută prin concursul «PLANTĂM, RESPIRĂM ȘI NE JUCĂM!», competiție prin care Lukoil România finanțează proiecte sociale sau culturale. Mulțumim #LukoilRomânia și tuturor celor implicați în acest proiect. Sperăm ca noul loc de joacă să fie pe placul celor mici!”, a punctat primarul Ioan Popa printr-o postare pe Facebook.

Sursă foto: FB Deschide Reșița.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite