Caz de COVID la Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară din Reșița. Activitatea cu publicul a fost sistată

Până la sfârșitul acestei săptămâni, reșițenii care au nevoie de documente sau informații de la Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară din incinta Blocului 800 se pot adresa instituției doar online sau telefonic.

Reprezentanții Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Caraș-Severin au anunțat, în această după-amiază, sistarea activității de relații cu publicul la nivelul Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară, în perioada 16-18 septembrie 2020. Decizia a fost luată din cauza apariției unui caz de infectare cu noul coronavirus COVID-19 printre angajații de aici.

Conducerea  OCPI  Caraș-Severin a înștiințat Direcția de Sănătate Publică și a dispus dezinfectarea sediului situat la etajul 1 al Blocului 800.

„Pentru  a preveni și limita răspândirea noului coronavirusului COVID-19, în perioada 16-18 septembrie 2020, cetățenii și partenerii OCPI Caraș-Severin pot opta pentru serviciile disponibile on-line. Solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite de OCPI Caraș-Severin prin e-mail sau accesând site-ul www.ocpi-cs, dar și prin intermediul unui call-center, care va funcționa de luni până joi în intervalul orar 8.00 – 16.30 și vineri între orele 8.00 – 14.00. Audiențele vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail”, transmite purtătorul de cuvânt al instituției, Beatrice Laura Ghiciu.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite