Cei 22 de aleși locali ai Reșiței au depus jurământul de învestitură. Ioan Popa: „Nimic nu se face de unul singur. Totul se face în echipă!”

Primarul reales al Reșiței, Ioan Popa, și cei 21 de consilieri locali validați au depus astăzi, 26 octombrie, jurământul de învestitură. În noul mandat, edilul-șef mizează atât pe experiența dobândită în ultimii patru ani, cât și pe sprijinul echipei din primărie și al consilierilor locali, indiferent de culoarea lor politică.

Reales în funcția de primar cu peste 74% din voturile reșițenilor și având o majoritate confortabilă în Consiliul Local, de peste două treimi, Ioan Popa și-a început al doilea mandat cu un apel (și) către consilierii din opoziție de a colabora și de a munci împreună pentru dezvoltarea Reșiței.

„Toți consilierii locali au dreptul de a veni cu inițiative legislative, cu proiecte pe care le putem dezbate împreună. Eu îmi doresc ca în acest mandat să am parte de cât mai multe proiecte și inițiative venite de la dumneavoastră. Colegii consilieri provin din diverse domenii de activitate, învățământ, medicină, antreprenoriat, juridic, și suntem deschiși să preluăm idei care ar putea veni în îmbunătățirea calității vieții în oraș. Sper să avem un mandat de patru ani cel puțin la fel de prolific ca cel anterior privind atragerea de fonduri europene, și nu numai, și să reușim să continuăm această dinamică de reconstrucție a orașului Reșița. Și astfel să le oferim reșițenilor un mediu mult mai prietenos în care să își trăiască viața de zi cu zi, astfel încât să nu mai existe tendința de a părăsi acest oraș și această comunitate. Nimic nu se face de unul singur. Totul se face în echipă! Ești atât de tare cât de tare este echipa ta. Eu cred că la nivel de Consiliu Local avem o echipă puternică, mă adresez colegilor din alianța PSD-Pro România și îi rog și pe dânșii să vină cu inițiative pe care îi asigur că le vom lua în calcul și vom încerca să le promovăm în proiecte de hotărâri de Consiliu Local”, a spus edilul Ioan Popa la finalul ceremoniei de depunere a jurământului.

Consiliul Local al Municipiului Reșița este format din: 17 membri PNL – Ion-Aurică Borobar, Alexandru Borza, Dragoș-Ciprian Burtea, Mădălina-Miruna Chiosa, Adrian-Laurențiu Dacica, Lucian-Mihail Dobre, Tom-Lucian Huruială, Bogdan-Nicolae Matichescu, Daniel Meza, Silvana-Ioana Mihalcea, Nelu Mladin, Lucia-Elena-Carmen Peia, Radu-Dan Predescu, Felicia Quint, Ovidiu Roșu, Raul-Andrei Siladi și Emanuel-Silviu Sinculeț; 2 membri PSD – Ioan Bălănescu și Iancu-Marian Muhu; 2 membri Pro România – Lenuța Ciurel și Gabriel Dinu.

Plenul Consiliului Local va urma să se întrunească pentru stabilirea componenței comisiilor de specialitate și pentru alegerea viceprimarilor. Aceștia vor fi Mădălina Chiosa și Adrian Dacica, așa cum a anunțat primarul Ioan Popa după aflarea rezultatului scrutinului din 27 septembrie.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite