Cei mai buni luptători cadeţi ai României revin la Reşiţa în septembrie

Cei mai buni luptători ai României la categoria cadeţi vor începe în curând pregătirile în formă centralizată. Tinerele speranţe ale luptelor româneşti vor da startul pregătirilor cu un cantonament pe litoral, după care activitatea ar urma să continue în centrul naţional de juniori mici de la Reşiţa.

De pregătirea cadeţilor de top ai României se vor ocupa antrenorul emerit Adrian Dacica, în calitate de antrenor coordonator, şi colegul său Florin Dinţă.

„Sportivii Centrului național de juniori mici de la Reșița vor desfășura un cantonament la Costineşti, în perioada 20-31 august. Legat de acest lot, maestrul Adrian Dacica și cu mine am fost contactați de Federația Română de Lupte și ni s-a transmis că, după cantonamentul de la Costinești, luptătorii vor intra în pregătire din luna septembrie, la Reșița. În lotul care se va pregăti în Centrul naţional avem cooptaţi şi sportivi reşiţeni, atât de la Clubul Sportiv Municipal, cât şi de la Clubul Sportiv Şcolar. De la CSM Reşiţa îi avem pe Gabriel Radu, Cosmin Roman, Brian Techerean şi Giovani Ciopragă, iar de la CSS Reşiţa sunt selecţionaţi Florin Gafton şi Andrei Bărbulescu”, a precizat antrenorul Florin Dință.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available