Suntem prezenți și pe

Politică

Consilieri locali acuzați de trădare! Organizația locală Forotic a PNL a fost dizolvată!

Publicat cu

în

Biroul Permanent Județean Caraș-Severin al PNL a sancționat doi consilieri locali din comuna Forotic pe motiv de trădare. Și l-a numit în fruntea organizației locale pe Alexandru Sporea.

Nelu Munea, fost președinte al organizației locale din Forotic, și Marinela Sporea, actuali consilieri locali, au fost excluși din organizația liberală după ce au întocmit alianță la nivel local cu actualul primar PSD. „Partidul Național Liberal se luptă cu «Ciuma Roșie» și nu admite astfel de comportament, motiv pentru care organizația locală a fost dizolvată în prag de campanie”, susține conducerea Filialei Caraș-Severin a PNL.

Liberalii l-au numit în fruntea noii organizații pe Alexandru Sporea, împreună cu o echipă de oameni noi și determinați să schimbe administrația comunei Forotic. „E nevoie de curaj, putere de muncă, energie, implicare pe care eu le dețin datorită vârstei. Am în spate o echipă care mă susține, oameni ai locului, profesioniști, cu care pot schimba fața întregii commune. Susținerea pe care mi-o arată oamenii cu care am stat de vorbă mă responsabilizează și îmi dă încredere să merg mai departe. Mulțumesc domnului ministru pentru încrederea acordată”, spune Alexandru Sporea.

Potrivit unui sondaj intern, Alexandru Sporea ar fi favorit în cursa pentru primărie. Venit de la USR către PNL după ce a văzut că primarii liberali, precum Ioan Popa, Mirco Lechici sau Brian Filimon fac lucruri frumoase pentru localitățile lor, Alex Sporea a reușit să-și convingă foștii colegi din USR să-l susțină pentru candidatura de primar al comunei, chiar dacă a trecut la PNL.

Sporea spune că este convins de faptul că, odată ajuns primar, va avea mereu sprijinul și susținerea lui Romeo Dunca sau Ioan Popa și că va discuta cât mai des cu Mirco Lechici și Brian Filimon ca să poată aplica experiența administrativă și managerială a acestora și în comuna Forotic. „Viitorul se pregătește, nu se promite”, mai spune Alexandru Sporea.

 

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Actualitate3 ore în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utile5 ore în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitate6 ore în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitate7 ore în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrație8 ore în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitate12 ore în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Actualitate15 ore în urmă

Chinezăria din Lupac nu se dezice: ciurul de sortare e mai mult stricat decât activ

Politică16 ore în urmă

ȚEAPĂ. La împărțirea cașcavalului din ATOP, opoziția „unită” din CJ Caraș-Severin a propus trei candidați pe singurul loc oferit de liberali!

Sporto zi în urmă

Alin Minteuan, după o nouă înfrângere: „Trebuie să recunoaștem că atâta putem în acest moment”

Turismo zi în urmă

Cele mai lungi chei din țară se află în Caraș-Severin. „Zecile de cascade și sutele de peșteri și avene nu sunt întâmplătoare”

Cele mai citite