Consilieri locali acuzați de trădare! Organizația locală Forotic a PNL a fost dizolvată!

Biroul Permanent Județean Caraș-Severin al PNL a sancționat doi consilieri locali din comuna Forotic pe motiv de trădare. Și l-a numit în fruntea organizației locale pe Alexandru Sporea.

Nelu Munea, fost președinte al organizației locale din Forotic, și Marinela Sporea, actuali consilieri locali, au fost excluși din organizația liberală după ce au întocmit alianță la nivel local cu actualul primar PSD. „Partidul Național Liberal se luptă cu «Ciuma Roșie» și nu admite astfel de comportament, motiv pentru care organizația locală a fost dizolvată în prag de campanie”, susține conducerea Filialei Caraș-Severin a PNL.

Liberalii l-au numit în fruntea noii organizații pe Alexandru Sporea, împreună cu o echipă de oameni noi și determinați să schimbe administrația comunei Forotic. „E nevoie de curaj, putere de muncă, energie, implicare pe care eu le dețin datorită vârstei. Am în spate o echipă care mă susține, oameni ai locului, profesioniști, cu care pot schimba fața întregii commune. Susținerea pe care mi-o arată oamenii cu care am stat de vorbă mă responsabilizează și îmi dă încredere să merg mai departe. Mulțumesc domnului ministru pentru încrederea acordată”, spune Alexandru Sporea.

Potrivit unui sondaj intern, Alexandru Sporea ar fi favorit în cursa pentru primărie. Venit de la USR către PNL după ce a văzut că primarii liberali, precum Ioan Popa, Mirco Lechici sau Brian Filimon fac lucruri frumoase pentru localitățile lor, Alex Sporea a reușit să-și convingă foștii colegi din USR să-l susțină pentru candidatura de primar al comunei, chiar dacă a trecut la PNL.

Sporea spune că este convins de faptul că, odată ajuns primar, va avea mereu sprijinul și susținerea lui Romeo Dunca sau Ioan Popa și că va discuta cât mai des cu Mirco Lechici și Brian Filimon ca să poată aplica experiența administrativă și managerială a acestora și în comuna Forotic. „Viitorul se pregătește, nu se promite”, mai spune Alexandru Sporea.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite