Cele mai bune ceasuri pentru femei în 2019

Un ceas este mult mai mult decât un simplu mod de a afla ce oră este. Este o parte din stilul tău vestimentar, un mod prin care poți accesoriza ceea ce purtați în acea zi. Femeile petrec mult timp căutând poșeta potrivită sau perechea de pantofi. Nu ar trebui să fie diferită nici alegerea unui ceas. Fă-ți timp pentru a găsi un ceas care să se potrivească stilului tău, unul care te va face fericită în fiecare zi când îl porți.

Găsirea ceasului potrivit este mai grea decât pare. Există atât de multe stiluri și tipuri diferite din care să alegi. Dacă iei în considerare numeroasele mărci, atunci cumpărăturile pentru un ceas de femeie pot deveni rapid confuze și copleșitoare. Suntem aici pentru a te ajuta să faci alegerea corectă, pentru a găsi ceasul perfect care nu numai că se potrivește personalității tale, dar care are toate funcțiile dorite într-un ceas.

Aruncă o privire pe lista noastră cu cele mai bune ceasuri pentru femei. Am examinat care sunt unele dintre cele mai bune ceasuri disponibile pentru femei. Funcționalitate și modă, le-am luat în considerare pentru a găsi ceasul perfect pentru tine.

Ceas Fossil damă Riley Glitz Quartz

Acest ceas Fossil damă este la modă și extrem de funcțional. El este disponibil la un preț cu mult sub o sută de dolari și vine într-o serie de stiluri diferite. Indiferent de versiunea pentru care vei decide să optezi, veți obține un ceas superb cu pietre și un cronograf cu trei cadrane care urmărește ziua, data și ora în format de 24 de ore. Curelele sunt disponibile într-o serie de materiale și stiluri diferite și pot fi schimbate cu ușurință dacă vrei să combini aspectul. Riley este un ceas Fossil damă clasic care nu te va costa un braț și un picior.

Caracteristici cheie:

Cronograf precis care oferă funcții de dată, zi și ore

Disponibil în cinci variante diferite

Pinii cu eliberare rapidă facilitează schimbarea benzilor

Mișcarea de cuarț importată din Japonia este extrem de precisă

Material: Oțel inoxidabil (carcasă și curea)

Rezistență la apă: 100 metri

Dimensiune carcasă: 38 mm

Ceas Gucci G-Timeless Mom of Pearl cu cadran

Ceasul Gucci G-Timeless Mom of Pearl este o piesă de senzație. Fața de un argintiu ars are o adâncime reală care este greu de găsit în altă parte, iar simbolurile distincte care înlocuiesc numerele tradiționale romane sau arabe adaugă un sentiment de distincție ridicată.

S-ar putea să nu fie la fel de atrăgător ca o mulțime de produse pe care le-ai găsi în catalogul Gucci, dar este unic de felul lui. Fii gata să îți scoți cardul, deoarece acest ceas de lux este semnificativ mai scump decât majoritatea ceasurilor de pe piață.

Caracteristici cheie:

Protejat de sticlă de safir rezistentă la zgârieturi

Un design sport frumos și subțire

Elegant, estetic

Încorporează o fereastră ce arată data, în drepturil orei șase

Material: Oțel inoxidabil (carcasă și curea)

Rezistență la apă: 50 metri

Dimensiune carcasă: 36 mm

Ceas Fossil damă Gen 4 SmartWatch sport

Samsung Galaxy nu este singurul smartwatch creat special pentru femei. Clienții care caută ceva care se bazează puțin mai mult în estetica tradițională a smartwatch-ului, fără să piardă un ton de feminitate, vor iubi acest ceas Fossil damă. Este prezentat în cinci culori diferite și are acel aspectul de înaltă tehnologie atât de comun în ceasurile inteligente moderne.

Ecranul în sine este uimitor, oferind toate informațiile de care ai nevoie pentru a urmări activitățile zilnice într-o interfață simplificată și minimalistă. Cel mai bine este că poate opera multe dintre funcțiile sale principale fără a fi conectat la telefon.

Caracteristici cheie:

Google Pay îți permite să efectuezi plăți printr-o simplă atingere

Interfața cu ecran tactil este intuitivă și ușor de utilizat

Cadranele personalizate îți permit să alegeți aspectul potrivit pentru tine

Antrenament de exerciții Google Fit integrat chiar în el.

FOTO: Unsplash by Jörg Hofmeier

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite