CHESTIONAR. Se actualizează Planul Urbanistic General al Reșiței. Locuitorii orașului sunt invitați să-și spună părerea

 

În cadrul activităților de actualizare a Planului Urbanistic General al municipiului Reșița, Primăria dorește să identifice tiparele de deplasare și nevoile de mobilitate ale locuitorilor, astfel că a pregătit un chestionar pe care reșițenii sunt așteptați să-l completeze.

 

Primăria Reșița derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului Urbanistic General și apelează la sprijinul locuitorilor municipiului pentru a afla de la aceștia ce obiceiuri de deplasare au, ce mijloacele de transport obișnuiesc să folosească sau ce părere au despre parcări ori despre transportul public.

 

„În vederea stabilirii celor mai bune soluții pentru dezvoltarea municipiului Reșița, este necesară identificarea tiparelor de deplasare și a nevoilor de mobilitate ale locuitorilor. În acest sens, vă rugăm să aveți amabilitatea de a ne sprijini în demersul nostru de a îmbunătăți calitatea vieții în oraș, prin completarea chestionarului de mobilitate pe care l-am pregătit”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

 

Chestionarul de mobilitate este disponibil aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScmvOh_Dkf5h_ceMoWF2ZK07e8LEFRPPYEeRMTkB70c24VJ7w/viewform. Durata de completare este de aproximativ zece minute. Chestionarul este anonim, nefiind solicitate informații cu caracter personal privind identitatea.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite