UPDATE. Una rece și-alta caldă pentru rosso-nerii Reșiței

 

Ieri, în primul meci amical disputat de CSM Reșița în această scurtă pauză competițională, rosso-nerii au fost învinși de UTA cu 4-1. Tot ieri, Sergiu Rimovecz a fost integralist în victoria naționalei Under 20 cu Anglia: 2-0.

 

Partida jucată ieri la Arad, pe terenul din Sânnicolau Mic, a fost câștigată de echipa din Superligă cu 4-1 (1-0). UTA a deschis scorul prin Cooper (min. 19), iar rosso-nerii au egalat imediat după pauză: portarul arădenilor Kucher a vrut să dribleze în propriul careu, Tudor Cociș l-a deposedat și a înscris (47). Oaspeții au avut apoi șansa golului 2, când uriașul Godwin a câștigat un duel aerian în fața aceluiași goalkeeper, dar a trimis cu capul pe lângă bară. L-a „răzbunat” în scurt timp Cornel Ardei (57), care a înscris… în propria poartă, respingând defectuos un balon care îl căuta pe Leidsman. Zece minute mai târziu tabela arăta deja 4-1, după golurile lui lui David, pe contraatac (61), și Stahl, scăpat singur cu portarul (67).

 

Flavius Stoican a testat în acest meci 22 de jucători: I. Rus (46, Căpățână) – Cega (75, Mediop), Ardei, Răuță (75, Lascu), Al. Sabău (46, Chera) – Dudea (75, Burlacu), Maxim (46, Cociș), Fărăgau (46, Domil), Velcotă (46, Cristea – eliminat; 55, I. Popescu), Negru (55, Gomboș) – C. Rus (46, Godwin). Mircea Rednic i-a avut în teren pe: Kucher (78, L. Roșu) – Rodrigues (46, Căpușă), Conte (61, Iurasciuc), Markov (46, Fabry), Dumitrașcu – Carp, Micovschi (46, Stahl), Marku, Holst, Ofosu (46, David) – Cooper (46, Leidsman).

 

În aceeași zi, Sergiu Rimovecz, care a devenit titular în linia defensivă a Reșiței, a jucat pentru reprezentativa Under 20 a României, în disputa din cadrul turneului Under 20 Elite League împotriva Angliei. Tricolorii au învins surprinzător cu 2-0 (goluri Cristian Mihai și Atanas Trică), Rimo bifând toate cele 90 de minute și jucând fără greșeală. Cu siguranță va fi titular și în următoarea partidă a selecționatei noastre naționale, din 16 octombrie, cu Norvegia. Colegii lui de la club vor juca mâine, 14 octombrie, încă un amical cu un adversar din prima ligă: cu Universitatea Cluj, la Alba Iulia.

 

UPDATE – 14 octombrie, ora 12.43

 

Chiar dacă scorul este mai puțin important în astfel de meciuri de pregătire, Universitatea Cluj și-a luat revanșa astăzi în fața rosso-nerilor, după înfrângerea (1-2) de luna trecută. Ardelenii lui Ioan Ovidiu Sabău s-au impus, pe terenul din Alba Iulia, cu 2-1 (2-0), într-o partidă în care Flavius Stoican a testat din nou mai multe formule de echipă. Au înscris Ianis Stoica (min. 13), Alex Cîmpanu (32), respectiv Ciprian Rus (78) – supergol cu călcâiul din 5 metri, la o centrare de pe dreapta la prima bară.

 

Important e ca, după aceste meciuri amicale, tehnicianul CSMR-ului să găsească unsprezecele ideal pentru a obține toate cele 3 puncte în partida de campionat de sâmbăta viitoare, cu CS Tunari.

 

 

Sursă foto: sportarad.ro

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available