UPDATE. Chirurgul Romeo Dumitrescu a demisionat de la conducerea DSP Caraș-Severin 

Romeo Dumitrescu a ocupat funcția de director executiv interimar al DSP Caraș-Severin de pe 10 aprilie 2020, când a fost numit în funcție printr-un ordin al ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.

Desemnat să conducă Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin pe durata stării de urgență și 45 de zile după această perioadă, Romeo Dumitrescu a renunțat, astăzi, la funcția de director executiv. El îl înlocuise în această funcție pe juristul Dănilă Miloș, căruia i-au fost suspendate raporturile de serviciu printr-un ordin al Ministerului Sănătății semnat de ministrul Nelu Tătaru pe data de 10 aprilie.

Dumitrescu a declarat pentru reper24.ro că a hotărât să facă un pas în spate, considerând misiunea pentru care a fost numit încheiată: „Predau acest mandat cu rezultate notabile. La această oră mai avem în județ 15 persoane internate, 10 la Caransebeș și 5 la Reșița, toate având două teste consecutive negative la Covid-19. În aceste zile se vor recolta din nou probe și, dacă și acestea se vor dovedi negative, cei care nu suferă de alte complicații vor putea părăsi unitățile sanitare vindecați de acest virus“.

UPDATE 1, 19 mai, ora 11.40

Dănilă Miloș revine la conducerea DSP Caraș-Severin

DSP Caraș-Severin a remis, astăzi, un comunicat de presă prin care informează că „ministrul Sănătății, domnul Nelu Tătaru, a emis Ordinul cu nr. 721/18.05.2020 privind încetarea suspendării raporturilor de serviciu și reluarea activității de către domnul Dănilă Miloș ca director executiv al Direcției de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin. Astfel, începând cu data de 15.05.2020, odată cu încetarea stării de urgență, domnul Dănilă Miloș revine în calitate de director executiv al Direcției de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin. În același timp, domnului Romeo Dumitrescu îi încetează numirea pe funcția publică de director executiv al Direcției de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin, tot cu data de 15.05.2020, în urma Ordinului 720/18.05.2020 al ministrului Sănătății, domnul Nelu Tătaru”. Nimic, deci, despre invocatele „45 de zile” și „demisia” lui Romeo Dumitrescu!

UPDATE 2, 19 mai, ora 14.30

Dănilă Miloș, detașat de mâine la DSP Giurgiu!

Informare de presă primită în urmă cu câteva minute de la DSP Caraș-Severin: „Directorul executiv al DSP Caraș-Severin, jr. Dănilă Miloș, a fost detașat pe funcția publică de conducere în calitate de director executiv la DSP Giurgiu. Domnia sa trebuie să ocupe această funcție începând de mâine, 20.05.2020, potrivit referatului de stat al Secretarului de stat Horațiu Moldovan, aprobat de către conducerea Ministerului Sănătății cu nr. NT 2587/18.05.2020. detașarea se produce în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu completările ulterioare”, informează Compartimentul de Comunicare al DSP Caraș-Severin.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite