Suntem prezenți și pe

Actualitate

UPDATE. Chirurgul Romeo Dumitrescu a demisionat de la conducerea DSP Caraș-Severin 

Publicat cu

în

Romeo Dumitrescu a ocupat funcția de director executiv interimar al DSP Caraș-Severin de pe 10 aprilie 2020, când a fost numit în funcție printr-un ordin al ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.

Desemnat să conducă Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin pe durata stării de urgență și 45 de zile după această perioadă, Romeo Dumitrescu a renunțat, astăzi, la funcția de director executiv. El îl înlocuise în această funcție pe juristul Dănilă Miloș, căruia i-au fost suspendate raporturile de serviciu printr-un ordin al Ministerului Sănătății semnat de ministrul Nelu Tătaru pe data de 10 aprilie.

Dumitrescu a declarat pentru reper24.ro că a hotărât să facă un pas în spate, considerând misiunea pentru care a fost numit încheiată: „Predau acest mandat cu rezultate notabile. La această oră mai avem în județ 15 persoane internate, 10 la Caransebeș și 5 la Reșița, toate având două teste consecutive negative la Covid-19. În aceste zile se vor recolta din nou probe și, dacă și acestea se vor dovedi negative, cei care nu suferă de alte complicații vor putea părăsi unitățile sanitare vindecați de acest virus“.

UPDATE 1, 19 mai, ora 11.40

Dănilă Miloș revine la conducerea DSP Caraș-Severin

DSP Caraș-Severin a remis, astăzi, un comunicat de presă prin care informează că „ministrul Sănătății, domnul Nelu Tătaru, a emis Ordinul cu nr. 721/18.05.2020 privind încetarea suspendării raporturilor de serviciu și reluarea activității de către domnul Dănilă Miloș ca director executiv al Direcției de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin. Astfel, începând cu data de 15.05.2020, odată cu încetarea stării de urgență, domnul Dănilă Miloș revine în calitate de director executiv al Direcției de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin. În același timp, domnului Romeo Dumitrescu îi încetează numirea pe funcția publică de director executiv al Direcției de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin, tot cu data de 15.05.2020, în urma Ordinului 720/18.05.2020 al ministrului Sănătății, domnul Nelu Tătaru”. Nimic, deci, despre invocatele „45 de zile” și „demisia” lui Romeo Dumitrescu!

UPDATE 2, 19 mai, ora 14.30

Dănilă Miloș, detașat de mâine la DSP Giurgiu!

Informare de presă primită în urmă cu câteva minute de la DSP Caraș-Severin: „Directorul executiv al DSP Caraș-Severin, jr. Dănilă Miloș, a fost detașat pe funcția publică de conducere în calitate de director executiv la DSP Giurgiu. Domnia sa trebuie să ocupe această funcție începând de mâine, 20.05.2020, potrivit referatului de stat al Secretarului de stat Horațiu Moldovan, aprobat de către conducerea Ministerului Sănătății cu nr. NT 2587/18.05.2020. detașarea se produce în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu completările ulterioare”, informează Compartimentul de Comunicare al DSP Caraș-Severin.

 

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Administrație8 ore în urmă

Stația de oxigen de la Staționarul 3 al SJUR va fi repusă în funcțiune. Consiliul Județean a alocat sumele necesare

Sănătate13 ore în urmă

12 posturi de medici scoase la concurs în Reșița. S-au înscris doar 7 candidați, dintre care 5 medici rezidenți. Nu se găsesc soluții pentru Terapia Intensivă!

Actualitate14 ore în urmă

UPDATE. Se întrerupe furnizarea apei potabile în zona Pecinișca din Băile Herculane. Și în cartierul Poiana Golului dn Reșița

Actualitate18 ore în urmă

UPDATE. Un nou focar de COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Numărul focarelor s-a dublat, în ultima lună, în Caraș-Severin

Actualitateo zi în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utileo zi în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitateo zi în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitateo zi în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrațieo zi în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitate2 zile în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Cele mai citite