CITY CENTER REȘIȚA – Jurnal de șantier #3

 

– martie 2021 –

Direct din șantier, oamenii de la City Center Reșița ne transmit cele mai recente informații cu privire la stadiul lucrărilor. Vom nota totul în Jurnal, marcând cele mai importante progrese, astfel încât și cei care ne citesc de departe să poată urmări evoluția lucrărilor.

 

City Center – Împreună suntem o comunitate!

 

Iarna blândă, topită într-o primăvară timpurie, ne-a fost cel mai generos aliat. Proiectul este adaptat noilor standarde de amenajare bazate pe principiul proximității. Trăim în epoca vitezei, iar distanțele nu se mai măsoară în kilometri, ci în minute irosite în trafic. Acumulăm acest timp și ți-l oferim în dar, pentru a ne asigura că ai un stil de viață plăcut, centrat pe ceea ce-ți place.

Ne-am angajat să redăm orașului culoarea și să transformăm acest loc în cel mai important centru rezidențial al Reșiței.

Te invit să parcurgem împreună progresul din ultima lună și să bifăm etapele finalizate, stadiul lucrărilor, dar și demararea noilor pași conform calendarului de execuție.

Au trecut 30 de zile și încă 30 de apartamente beneficiază de montajul sistemului de încălzire. Astfel, bifăm cu FINALIZAT încălzirea în pardoseală cu țeavă REHAU și module termice de la Regudis W – OVENTROP.

Tot la capitolul FINALIZAT vom trece și instalațiile sanitare interioare și instalațiile electrice din apartamente, iar aparatajul modular de la GEWISS a fost executat deja în 45 de apartamente (+18 față de jurnalul anterior).

 

CITEȘTE ȘI: CITY CENTER REȘIȚA – Jurnal de șantier #2

 

Cablurile și conductorii electrici își continuă traseul și în zona spațiilor comune, care sunt, la rândul lor, într-un stadiu avansat de 70% (+30% față de jurnalul precedent).

Lucrările la finisaje sunt în plină desfășurare, echipele de profesioniști de la Termoconstruct folosesc cele mai bune materiale pentru a asigura calitatea premium a proiectului City Center Reșița.

La etajul 5 au început deja placările cu gresie și faianță, iar gletuirea pereților cu glet Baumit și pastă de îmbinare Knauf a fost executată în 15 apartamente.

Avem progrese notabile și în cazul tencuielilor din apartamente, ajungând astfel la 58 de apartamente (+17 față de jurnalul anterior), iar aplicarea tencuielilor de pe scările interioare și turnarea șapelor de nivelare din apartamente au fost finalizate.

90% progres realizat pentru finalizarea fațadei cu sistem de izolare termică și fonică cu vată bazaltică și sistem de fațadă ventilată cu plăci de ciment Aquapanel.

Urmează demararea etapelor de montare a balustradelor din sticlă securizată la balcoane, montarea obiectelor sanitare la băi, a ușilor interioare, precum și placarea și finisarea spațiilor comune.

 

Fii și tu parte din poveste!

 

Numărul apartamentelor și al spațiilor comerciale rămase disponibile este tot mai mic.

Până la următorul Jurnal, îți dorim o primăvară inspirată!

 

Pentru întrebări și detalii suplimentare, cei de la City Center îți stau la dispoziție oricând între orele 9:00 – 17:00 sau la nr. de telefon 0739 39 50 30 / www.ccresita.ro

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available