Clisura Dunării va fi promovată cu ocazia Zilei Internaționale a Ghidului de Turism

Peste 30 de ghizi de turism, din întreaga țară, sunt așteptați sâmbătă și duminică la Moldova Nouă, cu ocazia Zilei Internaționale a Ghidului de Turism. Corneliu Martin, președintele Asociației de Turism Dunărea Moldova Nouă, spune că a profitat de această zi pentru a promova Clisura Dunării printre profesioniștii acestei bresle, cu speranța că fiecare dintre cei prezenți vor reveni în zonă cu grupuri numeroase de turiști.

„Programul cuprinde prezentarea Dunării, a clisurii, a etniilor și a tradițiilor. După aceea, a doua zi, duminică, facem turul obiectivelor de la Baziaș, până la Berzasca. Sper să ne permită vremea și să-i duc și în Insula Ostrov. Avem și un program cu două echipe de dansuri, una de copii, a lui Tommy Popovici, și seniorii de la Casa de Cultură Moldova Nouă”, spune Corneliu.

Asociația Dunărea Moldova Nouă este unul dintre cei mai importanți promotori din Clisura Dunării. Președintele acesteia mai spune că pentru dezvoltarea turismului în zonă sunt extrem de importante astfel de manifestări prin care să fie promovate obiectivele și tradiția comunităților.

Sursa foto: Facebook Corneliu Martin

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite