Compania germană emz-Hanauer GmbH începe construcția fabricii din Parcul Industrial Valea Țerovei

 

Primarul municipiului Reșița, Ioan Popa, a semnat, astăzi, 5 iulie, autorizația de construcție pentru prima etapă a investiției pe care compania germană emz-Hanauer GmbH o va dezvolta în Parcul Industrial Valea Țerovei.

 

Compania germană emz-Hanauer GmbH, producător de piese și sisteme pentru produse electrocasnice, va demara lucrările la prima fabrică din România, în Parcul Industrial Valea Țerovei din Reșița, după ce astăzi a fost semnată autorizația de construcție pentru prima etapă a investiției. În această etapă vor fi construite halele de producție și depozitare, clădirea administrativă, împrejmuirile și va fi realizată racordarea la utilități, valoarea investițiilor fiind de 35.015.465 lei.

 

„Noua fabrică a companiei germane va fi construită pe o suprafață de circa 45.000 de metri pătrați și va produce pentru piața europeană componente și sisteme pentru produse electrocasnice. În prima fază vor fi angajate circa o sută de persoane, urmând ca în etapa finală numărul angajaților să ajungă la 500”, a transmis primarul municipiului Reșița, Ioan Popa.

 

CITEȘTE ȘI: La Reșița va începe, în iulie, construcția primei fabrici din România a companiei emz-Hanauer GmbH. Vor fi produse piese și sisteme electrocasnice

 

Fabrica de la Reșița va fi prima pe care emz-Hanauer GmbH o va deține în România și a treia din Uniunea Europeană. Compania germană mai are unități de producție în Germania și Cehia, dar și în China și Mexic.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite