CONCURS la Primăria Reșița. IOAN POPA caută un LIDER „dinamic, eficient și integru. Cu rezistență la stres și, obligatoriu, simțul umorului”

Anunțul a fost făcut astăzi, 18 februarie, de primarul Reșiței și are în vedere ocuparea funcției de city manager al municipiului. Redăm în continuare textul integral al anunțului postat de primarul Ioan Popa pe pagina sa de Facebook.

Pentru a continua demersurile de modernizare a comunității noastre, îmi doresc alături, în poziția de city-manager/ administrator public, un lider dinamic, eficient și integru, cu experiență semnificativă în managementul public și/sau privat.

Dacă ești o persoană proactivă, promotoare a transformării organizaționale, cu spirit antreprenorial și îți dorești nu doar o nouă provocare profesională, ci și să te implici activ în slujba comunității, poți aplica pentru această poziție.

Noul administrator public al Municipiului Reșița va avea atribuții, alături de viceprimari, în derularea următoarelor activități:

– administrarea patrimoniul orașului;
– eficientizarea constantă a cheltuielilor de funcționare a Primăriei Reșița și ale instituțiilor din subordine;
– întreținerea și funcționarea investițiilor publice făcute de Primărie;
– reprezentarea primăriei în raporturile cu contractanții;
– coordonarea activităților de achiziții publice, implementarea și respectarea serviciilor contractate de municipalitate;

Profilul candidatului ideal:
•​ studii superioare;
• ​experiență în poziții de conducere în managementul public și/sau privat de minim 10 ani;
• ​cunoștințe solide de operare a sistemelor informatice;
•​ managementul echipelor complexe și multidisciplinare;
•​ cunoștințe solide în domeniul bugetării și execuției de bugete;
•​ foarte bune aptitudini de negociere;
•​ stăpânirea la nivel avansat a limbii engleze;
•​ spirit de echipă, rezistență la stres și, obligatoriu, simțul umorului;
•​ disponibilitate imediată, cel târziu în aprilie 2021.

Cei interesați sunt rugați să trimită, în format electronic, un CV și o scrisoare de intenție către d-na. Tugmeanu Maria, șef serviciu Resurse Umane (controlintern@primariaresita.ro), până la data de 19 martie 2021.

Urmează un interviu cu persoanele selectate, iar 3 finaliști vor fi invitați la o discuție cu o comisie de selecție, condusă de mine. Câștigătorul va semna un contract de management până la sfârșitul mandatului.

Ioan Popa,

primarul municipiului Reșița

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite