Consens PNL-PSD-PMP! Orașul Bocșa are de azi viceprimar PNL (cu atribuții de primar) ales cu unanimitate de voturi!

Liberalul Sorin Perian a fost ales astăzi, 25 martie, viceprimar al orașului Bocșa, fiind votat cu unanimitate de voturi. Acesta va prelua și atribuțiile funcției de primar, până la organizarea de noi alegeri locale, ca urmare a demisiei edilului-șef Emanuel Dănăilă.

 

Toți cei 15 consilieri locali din Bocșa prezenți la ședința Consiliului Local de astăzi, în care s-a luat act de demisia fostului viceprimar Cătălin Tatu, l-au votat pe liberalul Sorin Perian. Nici nu au avut alte opțiuni, penelistul fiind singura propunere pentru preluarea funcției de viceprimar, care a fost făcută de pesedistul Mirel Patriciu Pascu. Sorin Perian a fost votat cu unanimitate de voturi în condițiile în care consilierii locali provin de la trei partide – PNL, PSD, PMP –, la Bocșa nicio formațiune politică nedeținând majoritatea absolută în „legislativul” local.

 

A fost desemnat apoi și consilierul local căruia i se vor delega atribuțiile funcției de viceprimar. Și în acest caz a existat o singură nominalizare: Mirel Patriciu Pascu, propus de o colegă de partid. De această dată, liderul local al PMP, Eugen Cismăneanțu, a anunțat că pemepiștii din Consiliul Local nu vor participa la vot. Social-democratul Pascu a fost votat astfel de aleșii locali PNL și PSD, cu 10 voturi pentru din 10 exprimate. Până la alegerile locale pentru funcția de primar, Primăria Bocșa va fi condusă, așadar, de un liberal și un pesedist!

 

Sursă foto: expressdebanat.ro

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available