„Reșița Curată”, un nou sezon. Scenariul: Primăria Reșița. Protagoniști: cetățenii cu spirit civic

Sâmbătă, 27 martie, se va da startul acțiunilor de salubrizare din acest an din cadrul „Campaniei de curățenie – Reșița Curată”, informează Primăria municipiului.

„Acțiunea de salubrizare se va desfășura cu aportul voluntar al angajaților societății de salubritate S.C. SUPERCOM S.A., fiind coordonată de către Serviciului Gospodărie Urbană din cadrul Primăriei Municipiului Reșița, în data de sâmbătă, 27 martie, și va avea ca zone de intervenție cele cinci intrări în municipiu, terenul adiacent zonei carosabile, respectiv intrarea dinspre Timișoara, Oravița, Anina, Caransebeș și Cuptoare”, transmite Biroul de presă al Primăriei Reșița.

Voluntarii care doresc să se alăture acțiunilor de igienizare sunt așteptați la ora 10.00 la intrările în municipiu, și anume: benzinărie Mol din Câlnic, Strada 24 Ianuarie acces spre Cimitirul 7, poartă intrare Stadion Valea Domanului, benzinărie Petrom de pe Calea Caransebeșului, parcare Restaurant Casa Bănățeană. Voluntarii vor primi mănuși, saci și tricouri.

CITEȘTE ȘI: 10.000 de lei pentru cetățenii care fac Reșița Curată! Primăria pune la bătaie și anul acesta premii în bani pentru asociațiile de locatari/proprietari

Acțiunea face parte din programul de activități de salubrizare din cadrul campaniei amintite, programate a se desfășura în perioada 15 martie – 15 mai 2021, în cadrul căreia se dorește implicarea cât mai multor persoane pentru igienizarea și înfrumusețarea municipiului Reșița. „Programul campaniei urmează a fi făcut public în timp real în funcție natura activității și de condițiile specifice acestei perioade. În caz de condiții meteo nefavorabile, acțiunea anunțată se va reprograma pentru o dată ce va fi comunicată ulterior”, mai precizează reprezentanții Primăriei Reșița.

Explicație foto: Campanie „Reșița Curată”, aprilie 2018

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available