Consilier local, prins cu mâța-n sac! „Decorat” cu amenzi și plângeri penale pentru amenințare!

În prag de alegeri locale, un consilier local din municipiul Reșița își amenință electoratul, în loc să-l asculte și să-l servească! Protagonistul este social-democratul Florin Ionescu, iar mobilul plângerii penale ar veni din activitatea unei societăți comerciale pe care acesta o deține.

Din declarația de avere, Ionescu face din administrarea acestei societăți cam la fel de mulți bani anual (14.000 de lei) cât primește și pentru activitatea de consilier local (12.000 de lei), fapt pentru care este greu de înțeles de ce își prejudiciază imaginea publică cu hărțuiri și amenințări.

Potrivit Direcției Poliția Locală Reșița, împotriva acestei societăți – SC IFS Monte Carlo Club SRL – care a deschis un fel de club în zona Casei de Cultură a Sindicatelor au fost depuse mai multe plângeri cu privire la nivelul de zgomot emis în timpul nopții.

În urma acestor sesizări, polițiștii locali au făcut de mai multe ori măsurători ale nivelului de zgomot și au aplicat mai multe amenzi. Pentru că nici în urma acestor sancțiuni domnul consilier Ionescu nu a remediat situația, societății acestuia i-a fost redus orarul de funcționare. Pentru a vedea dacă măsurile stabilite sunt respectate, Poliția Locală a dispus monitorizarea zonei și s-a constatat că orarul de funcționare nu este respectat. Așa că au mai fost aplicate încă două amenzi societății consilierului PSD pentru nerespectarea orarului de funcționare stabilit.

Prin prisma poziției publice pe care o deține, Florin Ionescu ar fi trebuit să facă tot posibilul pentru a se conforma reglementărilor legale, numai că, din câte se pare, consilierul local n-a prea înțeles de la început situația, ba chiar a încercat să amenințe cetățenii care au îndrăznit să îl reclame. Aceștia din urmă au depus plângere penală pentru amenințare împotriva consilierului local. În ceea ce privește plângerile penale, numărul acestora și încadrarea faptelor, IPJ Caraș-Severin spune că nu poate da niciun fel de detaliu din cauza caracterului nepublic al urmăririi penale.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite