Construcția Centrului Balnear de la Oravița intră în linie dreaptă. Primarul Ursu a emis autorizația de construcție

Visul primarului Ursu de a transforma Oravița într-o atracție turistică și un centru de tratament balnear de interes național devine realitate. Edilul orașului de pe Valea Carașului a semnat autorizația de construcție a Centrului Balnear.

 

După ce luna trecută aleșii locali ai Oraviței au adoptat proiectul de hotărâre inițiat de primarul Dumitru Ursu prin care se pun bazele construirii unui centru de sănătate modern, în care se vor putea face tratamente balneare, șeful administrației locale orăvițene a semnat autorizația de construcție. Practic, lucrările urmează să înceapă și teoretic anul viitor construcția ar trebui să fie funcțională. În centrul balnear se vor trata afecțiunile reumatismale, precum și alte afecțiuni mai grave și va deveni secție de tratament a Spitalului Orășenesc din orașul de pe Valea Carașului.

 

Am făcut împreună un pas important pentru comunitatea noastră, iar în timp sper ca Oravița să ajungă pe harta turismului balnear de sănătate. Apele termale care au aceleași proprietăți terapeutice ca apele de la Băile Felix, aparatura medicală modernă, precum și personalul medical de specialitate vor face ca acest centru de sănătate să devină important atât pentru orăvițeni și cărășeni, cât și unul de interes național”, a fost argumentul primarului Ursu la propunerea investiției.

 

Construcția va fi realizată în regie proprie, de către angajații de la Biroul de Gospodărire Comunală Oravița, cu sprijinul a 8 muncitori – persoane fizice autorizate. Termenul de execuție a lucrărilor este de 12 luni.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite