Suntem prezenți și pe

Administrație

Constructorul și proiectantul lucrărilor din Luncă, băgați în ședință de Primăria Reșița. „COSTURILE pentru refacerea zonelor ce nu respectă criteriile de calitate sunt SUPORTATE DE CONSTRUCTOR”

Publicat cu

în

Reprezentanții firmei de construcții și ai celei de proiectare care au realizat lucrările de modernizare din cartierul Lunca Pomostului au fost convocați într-o ședință de urgență de conducerea Primăriei Reșița, ca urmare a cedării mai multor dale montate pe Strada George Enescu, la intersecția cu Bulevardul A.I. Cuza. 

„Deși pistele de bicicletă aflate la nivelul carosabilul sunt proiectate cu dale rezistente la traficul auto, au apărut degradări ale suprafețelor în zonele de intersecții. După verificările făcute în teren, Primăria Reșița a convocat, la sediul instituției, o ședință de lucru cu reprezentanții constructorului și ai firmei de proiectare pentru a găsi soluțiile pentru remedierea situației”, transmite Primăria Reșița, printr-un comunicat de presă referitor la degradarea dalelor si a suprafeței de rulare din zona Luncă, aflată în proces de modernizare.

Pentru evitarea deteriorărilor ulterioare s-a propus modificarea soluției tehnice. „Astfel, odată cu reluarea lucrărilor, în toate intersecțiile realizarea suprafețelor pentru pistele de biciclete se va face cu îmbrăcăminte asfaltică de culoare roșie. Totodată, precizăm că toate COSTURILE pentru refacerea zonelor ce nu respectă criteriile de calitate sunt SUPORTATE DE CONSTRUCTOR, investiția aflându-se în stadiu de implemementare a lucrărilor de reabilitare, cu termen de finalizare la finalul lunii martie, iar obiectivul va fi predat după recepția finală, ce include verificări amănunțite a calității lucrărilor”, informează reprezentanții municipalității. Cu precizarea că termenul de finalizare se poate prelungi din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Sursă foto: Facebook Pentru Reșița

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Administrație3 ore în urmă

10.000 de lei pentru cetățenii care fac Reșița Curată! Primăria pune la bătaie și anul acesta premii în bani pentru asociațiile de locatari/proprietari

Administrație4 ore în urmă

40 de secunde pentru un VOT ISTORIC în CJ Caraș-Severin: asocierea cu Primăria Reșița pentru construirea unui SPITAL NOU

Social11 ore în urmă

Zimbrii se adaptează perfect în Munții Banatului. Încă 20 de exemplare vor ajunge în Caraș-Severin

Actualitate14 ore în urmă

Primăria Reșița promovează portul popular din Banatul de Munte. La Casa de Căsătorii a fost deschisă o expoziție permanentă de costume tradiționale

Administrație17 ore în urmă

Romeo Dunca și Marius Isac, față în față cu primarii din județ. Miza: accesarea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităților locale

Actualitateo zi în urmă

Trei zile dedicate artei ceramicii, la Centrul de Tineret Mansarda din Reșița

Sănătateo zi în urmă

SARS-CoV-2 împlinește un an și în Caraș-Severin. Coronavirusul a fost atras mai mult de femei, dar bărbații i-au căzut victime în număr semnificativ mai mare. Cu 50%!

Educațieo zi în urmă

Puțin peste 300 de dascăli din Caraș-Severin au spus DA vaccinării anti-COVID-19 în etapa prioritară, care a început azi!

Actualitate2 zile în urmă

Surprize pregătite de Primăria Reșița în ziua de Dragobete

Administrație2 zile în urmă

Mamografii gratuite. Consiliul Județean Caraș-Severin se implică în lupta împotriva cancerului

Cele mai citite