Constructorul și proiectantul lucrărilor din Luncă, băgați în ședință de Primăria Reșița. „COSTURILE pentru refacerea zonelor ce nu respectă criteriile de calitate sunt SUPORTATE DE CONSTRUCTOR”

Reprezentanții firmei de construcții și ai celei de proiectare care au realizat lucrările de modernizare din cartierul Lunca Pomostului au fost convocați într-o ședință de urgență de conducerea Primăriei Reșița, ca urmare a cedării mai multor dale montate pe Strada George Enescu, la intersecția cu Bulevardul A.I. Cuza. 

„Deși pistele de bicicletă aflate la nivelul carosabilul sunt proiectate cu dale rezistente la traficul auto, au apărut degradări ale suprafețelor în zonele de intersecții. După verificările făcute în teren, Primăria Reșița a convocat, la sediul instituției, o ședință de lucru cu reprezentanții constructorului și ai firmei de proiectare pentru a găsi soluțiile pentru remedierea situației”, transmite Primăria Reșița, printr-un comunicat de presă referitor la degradarea dalelor si a suprafeței de rulare din zona Luncă, aflată în proces de modernizare.

Pentru evitarea deteriorărilor ulterioare s-a propus modificarea soluției tehnice. „Astfel, odată cu reluarea lucrărilor, în toate intersecțiile realizarea suprafețelor pentru pistele de biciclete se va face cu îmbrăcăminte asfaltică de culoare roșie. Totodată, precizăm că toate COSTURILE pentru refacerea zonelor ce nu respectă criteriile de calitate sunt SUPORTATE DE CONSTRUCTOR, investiția aflându-se în stadiu de implemementare a lucrărilor de reabilitare, cu termen de finalizare la finalul lunii martie, iar obiectivul va fi predat după recepția finală, ce include verificări amănunțite a calității lucrărilor”, informează reprezentanții municipalității. Cu precizarea că termenul de finalizare se poate prelungi din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Sursă foto: Facebook Pentru Reșița

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available