Probleme cu apa în orașele Bocșa și Oțelu Roșu

Societatea județeană Aquacaraș anunță opriri temporare în furnizarea apei în două zone din orașele Bocșa și Oțelu Roșu.

În cazul orașului Bocșa, sistarea furnizării apei este cauzată de apariția unei avarii, iar măsura a fost dispusă astăzi, la ora 10. „Pentru remedierea unei avarii apărute pe Drumul Binișului, se va sista furnizarea apei potabile pe Drumul Binișului și vor fi afectate următoarele societăți comerciale: Transavia, Palaloga și Huanito. Va fi afectat și blocul de pe str. Binișului. Lucrarea va fi executată, de la ora 10.00 până la ora 14.00, de către personalul  S.C. Aquacaraș SA”, informează reprezentanții companiei de apă și canalizare.

În Oțelu Roșu, oprirea apei va avea loc mâine, 18 februarie, între orele 9.00 și 15.00, în vederea înlocuirii unui contor la punctul de lucru din localitate al societății Ductil. „Suntem nevoiți să anunțăm întreruperea furnizării apei pentru următoarele străzi: Mihai Eminescu, Oțelarilor, Valea Ohabei, Teodor Aman și Baia”, precizează conducerea Aquacaraș.

Pentru orice problemă apărută după reluarea furnizării apei, utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA, la tel. 0255/215643, sau Punctul de Lucru Bocșa, la tel. 0255/5525034, respectiv Punctul de Lucru Oțelu Roșu, la numărul de telefon 0255530201.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite