Coronavirusul a ajuns și la Poliția de Frontieră

Mai mulți polițiști de frontieră de la ITPF Timișoara au fost depistați pozitiv la testul coronavirus. Printre aceștia este și un polițist de frontieră din Caraș-Severin.

„În data de 14.07.2020, un poliţist de frontieră care își desfășoară activitatea la Sectorul Poliţiei de Frontieră Naidaş a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, COVID-19. În prezent poliţistul de frontieră se află internat în spital. La momentul depistării, specialiştii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică au dispus măsurile necesare privind limitarea răspândirii infectărilor cu noul coronavirus.
Totodată, şi conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timişoara a dispus o serie de măsuri pentru limitarea răspândirii infectărilor cu noul coronavirus, precum și decontaminarea și aerisirea sediului serviciului, a anexelor acestuia şi a autovehiculelor din dotare”, ne-a declarat insp. Mihaela Leș, purtătorul de cuvânt al ITPF Timișoara.

Acesta nu este singurul caz de COVID-19 depistat în structurile cărășene din cadrul MAI, nu demult chiar inspectorul șef (de atunci) al ISU Semenic, Cristian Coneru, infectându-se cu temutul coronavirus.

CITEȘTE ȘI: Când gradul nu garantează funcția… Colonel schimbat cu un locotenent-colonel în fruntea ISU Caraș-Severin

Sursă foto: arhivă resita.ro

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite