Suntem prezenți și pe

Actualitate

COVID-19 în Caraș-Severin. INSP raportează un singur caz nou în ultimele 24 de ore!

Publicat cu

în

În județul Caraș-Severin au fost confirmate, până acum, 58 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică (INSP), transmisă public azi de Grupul de Comunicare Strategică. Cifrele iar nu „pușcă”!

Potrivit datelor furnizate ieri de DSP Caraș-Severin, județul nostru ar fi trebuit să figureze în statisticile oficiale cu 61 de cazuri de COVID-19, cu 4 mai multe decât raporta INSP. Autoritățile nu au explicat, nici astăzi, de unde provine această nesincronizare. În schimb, au comunicat un singur caz nou, bilanțul pentru Caraș-Severin ajungând, astfel, la 58. Dintre cele 58 de persoane confirmate cu COVID-19, DSP informează că „10 au fost externate din spitalele cărășene. Iar numărul deceselor a rămas neschimbat: un deces în Timiș și două în Caraș-Severin”.

CITEȘTE ȘI: Autoritățile dau (din nou) date oficiale contradictorii despre numărul cazurilor de COVID-19 din Caraș-Severin!

De asemenea, precizează DSP, „în Caraș-Severin scade constant numărul persoanelor aflate în autoizolare la domiciliu, fiind vorba astăzi de 687 de persoane. 3671 de persoane au putut părăsi autoizolarea, completând declarațiile pe proprie răspundere. 300 de persoane se află în carantină instituționalizată și 268 de persoane au putut părăsi carantina”.

La nivel național, în ultimele 24 de ore au fost confirmate oficial 491 de noi cazuri de îmbolnăvire, bilanțul ajungând la 7.707. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 387 au decedat, iar 1.357 au fost declarate vindecate și externate. Peste 5.900 de persoane sunt internate în spitale din întreaga țară, dintre care 243 pe secții de Terapie Intensivă.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Administrație2 ore în urmă

Stația de oxigen de la Staționarul 3 al SJUR va fi repusă în funcțiune. Consiliul Județean a alocat sumele necesare

Sănătate7 ore în urmă

12 posturi de medici scoase la concurs în Reșița. S-au înscris doar 7 candidați, dintre care 5 medici rezidenți. Nu se găsesc soluții pentru Terapia Intensivă!

Actualitate8 ore în urmă

UPDATE. Se întrerupe furnizarea apei potabile în zona Pecinișca din Băile Herculane. Și în cartierul Poiana Golului dn Reșița

Actualitate12 ore în urmă

UPDATE. Un nou focar de COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Numărul focarelor s-a dublat, în ultima lună, în Caraș-Severin

Actualitate23 de ore în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utileo zi în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitateo zi în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitateo zi în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrațieo zi în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitateo zi în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Cele mai citite