COVID-19 în Caraș-Severin. Patru pacienți externați, zero cazuri noi, zero decese, în ultimele 24 de ore

Potrivit datelor oficiale comunicate de DSP, în Caraș-Severin au fost confirmate, până acum, 84 de cazuri de infectare cu coronavirus. Jumătate dintre pacienții diagnosticați cu COVID-19 sunt, în prezent, sub tratament în spitale din Reșița, Caransebeș și Timișoara.

În ultimele 24 de ore, 3 pacienți cu COVID-19 tratați la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș și unul tratat la Spitalul Județean de Urgență Reșița au fost declarați vindecați și au putut să părăsească unitățile medicale. Numărul total al pacienților infectați cu coronavirus care au fost externați, până acum, este de 37. Cei mai mulți dintre aceștia, 20, au fost tratați la Caransebeș, 10 la Reșița și 7 la Timișoara.

În prezent, în cele două spitale din Caraș-Severin mai sunt internați 40 de pacienți cu COVID-19. Dintre aceștia, unul se află în stare gravă, pe secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Reșița. De asemenea, două persoane confirmate cu coronavirus sunt internate în alte județe.

Din fericire, în ultimele 24 de ore, în Caraș-Severin nu a fost raportat niciun deces al vreunei persoane infectate cu coronavirus.

La nivel național, la două luni de la izbucnirea epidemiei de coronavirus, numărul de cazuri de infectare coronavirus a ajuns la 11.036, după ce în ultimele 24 de ore au fost raportate 401 noi îmbolnăviri, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 3.054 au fost declarate vindecate și externate, iar 608 au decedat.

CITEȘTE ȘI: 

Două noi cazuri de COVID-19 raportate în Caraș-Severin. Numărul total a ajuns la 84, din care 4 decese 

Experiment reușit în Banat! Cum să nu mai avem oficial cazuri noi de COVID-19

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available