COVID-19 în Caraș-Severin. Rata de vindecare a depășit 90%

Vin vești bune de la DSP Caraș-Severin. Încă 5 cărășeni infectați cu coronavirus s-au vindecat, numărul total al pacienților care au reușit să învingă coronavirusul ajungând, astfel, la 91. Dar de două-trei zile, crește, crește, crește numărul celor aflați în izolare la domiciliu…

Potrivit datelor furnizate de DSP Caraș-Severin, 2 dintre cei 5 cărășeni declarați vindecați în ultimele 24 de ore au fost tratați la Spitalul Județean de Urgență Reșița, unul la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, iar ceilalți 2, în unități medicale din alte județe. În momentul de față, doar 12 pacienți din Caraș-Severin diagnosticați cu COVID-19 se mai află în spital: 8 la Reșița și 4 la Caransebeș!

În total, de la începutul pandemiei, în Caraș-Severin au fost înregistrate 110 cazuri de infectare cu coronavirus. Ultimele cazuri de îmbolnăvire au fost raportate pe 13 mai. Din nefericire, s-au înregistrat, în toată această perioadă, și 6 decese, la care se adaugă decesul unei persoane confirmate pozitiv survenit, însă, din alte cauze noncovid.

CITEȘTE ȘI: TRIPLARE-n IZOLARE. Creștere spectaculoasă a numărului de cărășeni izolați la domiciliu

După cum vă informam aseară, continuă să crească numărul cărășenilor plasați în izolare la domiciliu. De la 124 la 321, iar acum s-a atins 500-le! Potrivit raportării DSP de azi de la ora 13, „501 persoane se află în izolare la domiciliu. 3 persoane au ieșit din izolare în ultimele 24 ore. În carantină instituționalizată mai sunt 206 persoane. În ultimele 24 de ore au ieșit din carantină 21 de persoane și nu a intrat niciuna”.

La nivel național, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 196 cazuri noi de infectare cu coroanvirus, numărul total ajungând, astfel, la 17.387. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.356 au fost declarate vindecate și externate, iar 1.141 au decedat.

Sursă foto: FB Medical Talks

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite