UPDATE. „Bordură”, răpus doar de un pumn? Răfuială criminală la Reșița

Un conflict spontan izbucnit la doar câteva zile după relaxarea condițiilor de trafic decisă de Guvern a dus la o tragedie într-o familie din Reșița.

„Azi noapte, în jurul orei 22.40, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată prin 112 despre faptul că o persoană a fost agresată fizic și este inconștientă. Echipajul deplasat la fața locului a stabilit faptul că în cursul serii, pe strada Calea Caransebeșului, a izbucnit un conflict spontan între 2 bărbați de 19 și 32 de ani, din Reșița, care s-au agresat reciproc. În urma unei lovituri primite, bărbatul de 32 de ani a căzut la pământ, rămânând inconștient. Acesta a fost preluat de echipajul de Ambulanță, decedând ulterior”, ne-a transmis inspectorul Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

În urma decesului, doi copii au rămas fără tată. Cadavrul bărbatului, cunoscut de apropiați ca „Bordură”, a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Tânărul de 19 ani se află în custodia Poliției. În acest caz a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

UPDATE 1, ora 14.05

În urma necropsiei, s-a schimbat încadrarea faptei din ucidere din culpă în lovituri cauzatoare de moarte, informează prim-procurorul Laura Gabriela Iancu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Întrebată cât se poate sta în custodia Poliției fără mandat de reținere, aceasta ne-a răspuns: „Pe perioada necesară efectuării actelor de procedură”.

UPDATE 2, ora 20.25

CITEȘTE AICI: Cazul „Bordură”. Indignare peste măsură în oraș: reșițenii ne întreabă de ce nu a fost reținut făptașul

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available