Suntem prezenți și pe

Actualitate

UPDATE. „Bordură”, răpus doar de un pumn? Răfuială criminală la Reșița

Publicat cu

în

Un conflict spontan izbucnit la doar câteva zile după relaxarea condițiilor de trafic decisă de Guvern a dus la o tragedie într-o familie din Reșița.

„Azi noapte, în jurul orei 22.40, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată prin 112 despre faptul că o persoană a fost agresată fizic și este inconștientă. Echipajul deplasat la fața locului a stabilit faptul că în cursul serii, pe strada Calea Caransebeșului, a izbucnit un conflict spontan între 2 bărbați de 19 și 32 de ani, din Reșița, care s-au agresat reciproc. În urma unei lovituri primite, bărbatul de 32 de ani a căzut la pământ, rămânând inconștient. Acesta a fost preluat de echipajul de Ambulanță, decedând ulterior”, ne-a transmis inspectorul Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

În urma decesului, doi copii au rămas fără tată. Cadavrul bărbatului, cunoscut de apropiați ca „Bordură”, a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Tânărul de 19 ani se află în custodia Poliției. În acest caz a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

UPDATE 1, ora 14.05

În urma necropsiei, s-a schimbat încadrarea faptei din ucidere din culpă în lovituri cauzatoare de moarte, informează prim-procurorul Laura Gabriela Iancu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Întrebată cât se poate sta în custodia Poliției fără mandat de reținere, aceasta ne-a răspuns: „Pe perioada necesară efectuării actelor de procedură”.

UPDATE 2, ora 20.25

CITEȘTE AICI: Cazul „Bordură”. Indignare peste măsură în oraș: reșițenii ne întreabă de ce nu a fost reținut făptașul

Facebook Comments

Cele mai citite