COVID-19 în Caraș-Severin. Scade numărul persoanelor internate în spital. Crește, în schimb, cel al persoanelor izolate și carantinate

Peste 450 de persoane se află, în momentul de față, în carantină instituționalizată sau în izolare la domiciliu în Caraș-Severin. În spitalele din județ mai sunt, în schimb, doar 18 pacienți cu COVID-19!

Trei cărășeni diagnosticați cu COVID-19 au fost externați, în ultimele 24 de ore, din Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, după ce au fost declarați vindecați. În unitatea medicală din Caransebeș mai sunt, în momentul de față, doar 8 pacienți cu COVID-19. Alți 10 pacienți diagnositcați pozitiv sunt tratați la Spitalul Județean de Urgență Reșița. De asemenea, potrivit DSP Caraș-Severin, sunt și 2 cărășeni cu COVID-19 internați în spitale din alte județe.

De la începutul pandemiei, în Caraș-Severin au fost confirmate 110 cazuri de infectare cu coronavirus. În ultimele 24 de ore nu a fost raportat niciun caz nou. Dintre persoanele diagnosticate pozitiv, 83 au fost declarate vindecate și 7 au decedat, una, însă, din alte cauze noncovid.

În ultimele 24 de ore, în Caraș-Severin a crescut atât numărul persoanelor aflate în izolare la domiciliu, cât și al celor plasate în carantină. În izolare la domiciliu se află 128 de persoane, cu 23 mai multe decât ieri, iar în carantină instituționalizată, 334, față de 329 ieri.

La nivel național, Grupul de Comunicare Strategică raportează, astăzi, 190 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, bilanțul total al îmbolnăvirilor ajungând la 16.437. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.370 au fost declarate vindecate și externate, iar 1.056 au decedat.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite