COVID-19. Numărul cazurilor confirmate în România se apropie de 1.500. Cărășenii ignoră restricțiile

În ultimele 24 de ore, aproape 200 de cărășeni au fost amendați pentru că nu au respectat dispozițiile privind izolarea la domiciliu și restricțiile de circulație impuse prin ordonanțele militare.

Cuantumul total al amenzilor aplicate în ultimele 24 de ore este de peste 360.000 de lei. „221 de polițiști, jandarmi și polițiști locali din Caraș-Severin au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19. S-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 1.501 persoane, iar echipaje mixte au desfășurat activități care au  avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin ordonanțele militare”, informează Flavius Militaru, purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului Caraș-Severin.

În acest moment, în Caraș-Severin se află în izolare la domiciliu 2.325 de persoane, iar în carantină, 142 de persoane.

În ceea ce privește situația cazurilor de îmbolnăvire cu COVID-19, în continuare, singurele date oficiale sunt cele furnizate la nivel național. Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost confirmate 160 de cazuri noi, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând la 1.452. Dintre pacienții infectați, 29 au murit, 139 au fost declarați vindecați și externați, iar 34, dintre care 25 în stare gravă, sunt internați la Terapie Intensivă.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite