Nicolae Robu: „Medicii Timișoarei trag până la epuizare să se ocupe de bolnavi de peste tot, omologii lor să stea la băut, fără nicio grijă?”

Declarație halucinantă a primarului Timișoarei, Nicolae Robu, despre medicii și personalul medical de la spitalele din Caraș-Severin, Arad și Hunedoara.

Întrebat ce crede despre situația Spitalului Victor Babeș, care refuză pacienții din județele vecine, Nicolae Robu spune că el nu este medic și că a lăsat toată decizia la mâna medicilor. După care spune revoltat: „medicii Timisoarei trag pana la epuizare sa se ocupe de bolnavi de peste tot ca am avut cazuri din Iasi, Cluj, Suceava, din toata tara am avut aici, omologii lor din Deva, Hunedoara, nu mai stiu pe unde, sa stea la baut, relaxati, fara nicio grija?”, scrie Opinia Timișoarei. 

Deci, deși spune că nu comentează, răspunsul dat este mai mult decât elocvent cu privire la opinia primarului Timișoarei. Robu mai spune că, după trecerea crizei, Primăria Timișoara va cere Guvernului banii cheltuiți cu toți cei care erau din alte localități și au fost tratați la Timișoara datorită faptului că au intrat în țară prin vămile din Timiș.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite