Suntem prezenți și pe

Utile

#staiacasa pentru cei dragi și pentru natură! Ora Pământului 2020 se mută în online

Publicat cu

în

În această seară la ora 20:30, Earth Hour (Ora Pământului), cea mai mare mișcare voluntară de mediu din istorie, va reuni oamenii din întreaga lume pentru a atrage atenția asupra problemelor planetei. Pentru prima dată în istoria mișcării, toate evenimentele vor avea loc exclusiv online. Mai mulți artiști din România se alătură mișcării internaționale.

„Suntem profund întristați de pierderea de vieți în urma pandemiei COVID-19, iar gândurile noastre se îndreaptă acum către familiile care au pierdut pe cineva drag sau care suferă. În această perioadă de criză trebuie să rămânem uniți, mai mult ca niciodată, pentru a proteja viitorul nostru și pe cel al planetei. Este momentul pentru solidaritate, pentru a răspunde creativ provocărilor și pentru a colabora, motiv pentru care Ora Pământului este marcată prin evenimente digitale pe tot globul”, a declarat Marco Lambertini, directorul general al WWF Internațional.

În țara noastră, mai mulți artiști se alătură mișcării internaționale, sub coorodnarea WWF România. Odată cu stingerea luminii de la ora 20:30, românii se pot conecta online alături de artiștii care vor transmite de acasă. Aceștia vor putea fi urmăriți atât pe pagina de facebook WWF-România, cât și pe paginile artiștilor.

„La ora 20:00, Monica Davidescu citește pentru cei mici «Galileo Galilei. Colecția Micii eroi», iar de la 20:30, citim împreună, la lumânare, «Miracolul vieții pe Pământ. Povestea evoluției». De la 20:30 are premieră documentarul «Parcurile americane» (52’), o călătorie prin 11 parcuri naționale americane prin care Dan Dinu și Cosmin Dumitrache prezintă cum a început conservarea naturii în SUA și ce putem învăța de la ariile lor protejate. Tot de la 20:30, Dora Gaitanovici, unul dintre cei patru finaliști de la Vocea României, va cânta live, un recital-surpriză. Iar de la 21:00, Rockabella transmit un show live direct din sufragerie, cu piese cunoscute și cel mai nou single, «Arată-te»”, detaliază reprezentanții WWW România programul Earth Hour.

Earth Hour a fost marcată pentru prima dată pe 31 martie 2007, de către WWF Australia, printr-o campanie care promova un gest pe cât de simplu, pe atât de puternic: stingerea luminilor. În prezent, comunitatea de susţinători Earth Hour a depășit 2 miliarde de oameni, din peste 7.000 de oraşe, din peste 180 de ţări.

 

Facebook Comments
Continuați
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ne găsești și pe

Reclamă
Actualitateo oră în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utile3 ore în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitate4 ore în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitate5 ore în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrație6 ore în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitate10 ore în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Actualitate13 ore în urmă

Chinezăria din Lupac nu se dezice: ciurul de sortare e mai mult stricat decât activ

Politică14 ore în urmă

ȚEAPĂ. La împărțirea cașcavalului din ATOP, opoziția „unită” din CJ Caraș-Severin a propus trei candidați pe singurul loc oferit de liberali!

Sporto zi în urmă

Alin Minteuan, după o nouă înfrângere: „Trebuie să recunoaștem că atâta putem în acest moment”

Turismo zi în urmă

Cele mai lungi chei din țară se află în Caraș-Severin. „Zecile de cascade și sutele de peșteri și avene nu sunt întâmplătoare”

Cele mai citite