COVID-19. Un singur caz activ în Caraș-Severin. La nivel național, creștere alarmantă a cazurilor noi

În Caraș-Severin, veștile sunt, în continuare, bune în ceea ce privește evoluția COVID-19. Nu același lucru se poate spune la nivel național, unde în ultimele 24 de ore au fost raportate 238 noi cazuri de îmbolnăvire, cel mai mare număr de cazuri noi din ultimele 3 săptămâni.

Pentru a 13-a zi consecutiv, în Caraș-Severin nu a fost raportat niciun caz nou de infectare cu coronavirus. Și aceasta nu este singura veste bună a zilei! Potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Caraș-Severin, „astăzi va fi externată pacienta diagnosticată cu COVID-19 care se află la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, întrucât are două teste negative, consecutive”. Astfel, în Caraș-Severin mai rămâne un singur caz activ de COVID-19, un pacient internat la Spitalul Județean de Urgență Reșița.

CITEȘTE ȘI: Caraș-Severin, pe locul I într-un top al județelor cu cele mai multe zile consecutive fără cazuri noi

De la începutul pandemiei, în Caraș-Severin au fost testate 1.616 persoane și au fost confirmate 112 cazuri de infectare cu coronavirus. 103 pacienți au fost declarați vindecați și 8 au decedat, dintre care unul din alte cauze noncovid.

DSP Caraș-Severin mai informează că, în momentul de față, se află în izolare la domiciliu 3.826 persoane, iar în carantină instituționalizată, 10.

La nivel național, numărul cazurilor noi este, iarăși, în creștere, astăzi fiind raportate 238 îmbolnăviri. Bilanțul total se apropie de pragul de 20.000 de cazuri. Mai exact, este vorba despre 19.907 persoane confirmate pozitiv de la începutul pandemiei. Dintre acestea, 13.919 au fost declarate vindecate și externate, dar 1.299 au decedat.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available