Crește (din nou) numărul persoanelor izolate la domiciliu în Caraș-Severin

Doar ceva mai mult de 30 de cărășeni întorși de peste hotare au fost plasați în izolare la domiciliu în ultimele 24 de ore. Alți 48 au ieșit din izolare sau din carantină instituționalizată după expirarea termenului legal de 14 zile.

În momentul de față, în Caraș-Severin se află în izolare la domiciliu 124 de persoane. 31 dintre acestea au intrat în ultimele 24 de ore. În același interval orar, alte 11 persoane au ieșit din izolare, iar 37, din carantină. Potrivit datelor furnizate de DSP Caraș-Severin, în centrele de carantină instituționalizată nu a mai ajuns nimeni în ultimele zile, numărul celor aflați aici fiind, acum, de 239. De altfel, în perioada 15-17 mai, în carantină instituționalizată se mai putea intra doar la cerere, din propria inițiativă a celui venit de peste hotare, conform normelor în vigoare.

În ceea ce privește cazurile de COVID-19 confirmate în Caraș-Severin, numărul acestora a rămas neschimbat: 110. La fel și cel al pacienților vindecați și externați: 86. Din fericire, nu s-au mai înregistrat nici alte decese ale unor pacienți infectați cu coronavirus. Vă reamintim, de la începutul pandemiei, COVID-19 a răpus 6 cărășeni, iar o altă persoană confirmată pozitiv a decedat din alte cauze noncovid.

La nivel național, „până astăzi, 18 mai, au fost confirmate 17.036 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.930 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 1107 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat”, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Sursă foto: libertatea.ro

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite