Suntem prezenți și pe

Actualitate

Creștere cu 10% într-o singură zi a cazurilor COVID-19 confirmate în Caraș-Severin!

Publicat cu

în

Avem, din nou, vești proaste de la autorități. După 3 zile în care în Caraș-Severin nu a fost raportat niciun caz nou de infectare cu coronavirus, DSP a anunțat, astăzi, că numărul total al cărășenilor confirmați cu COVID-19 a crescut la 77.

Potrivit datelor oficiale furnizate de Direcția de Sănătate Publică, în Caraș-Severin au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, 6 noi cazuri de infectare cu coronavirus, înregistrându-se, astfel, o creștere cu 8,5 la sută a numărului persoanelor din județ diagnosticate cu COVID-19. Bilanțul total a ajuns, în Caraș-Severin, la 77.

Din nefericire, 4 dintre cărășenii confirmați cu COVID-19 au decedat. Este vorba despre 3 femei și un bărbat, cu vârste între 53 și 72 de ani.

De asemenea, în Caraș-Severin mai sunt, în momentul de față, 432 persoane izolate la domiciliu și 192 în carantină instituționalizată.

La nivel național, bilanțul persoanelor infectate cu coronavirus a urcat, astăzi, la 9.710 după raportarea a 468 de noi cazuri. Potrivit ultimelor informații de la Grupul de Comunicare Strategică, până acum au decedat 516 pacienți confirmați cu COVID-19, iar 2.406 au fost vindecați și externați din spitale.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Justiție2 ore în urmă

DEZVĂLUIRI. Fost director al Combinatului din Reșița, dovedit „unul dintre cei mai mari criminali ai regimului comunist”!

Administrație11 ore în urmă

10.000 de lei pentru cetățenii care fac Reșița Curată! Primăria pune la bătaie și anul acesta premii în bani pentru asociațiile de locatari/proprietari

Administrație13 ore în urmă

40 de secunde pentru un VOT ISTORIC în CJ Caraș-Severin: asocierea cu Primăria Reșița pentru construirea unui SPITAL NOU

Social19 ore în urmă

Zimbrii se adaptează perfect în Munții Banatului. Încă 20 de exemplare vor ajunge în Caraș-Severin

Actualitate22 de ore în urmă

Primăria Reșița promovează portul popular din Banatul de Munte. La Casa de Căsătorii a fost deschisă o expoziție permanentă de costume tradiționale

Administrațieo zi în urmă

Romeo Dunca și Marius Isac, față în față cu primarii din județ. Miza: accesarea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităților locale

Actualitate2 zile în urmă

Trei zile dedicate artei ceramicii, la Centrul de Tineret Mansarda din Reșița

Sănătate2 zile în urmă

SARS-CoV-2 împlinește un an și în Caraș-Severin. Coronavirusul a fost atras mai mult de femei, dar bărbații i-au căzut victime în număr semnificativ mai mare. Cu 50%!

Educație2 zile în urmă

Puțin peste 300 de dascăli din Caraș-Severin au spus DA vaccinării anti-COVID-19 în etapa prioritară, care a început azi!

Actualitate2 zile în urmă

Surprize pregătite de Primăria Reșița în ziua de Dragobete

Cele mai citite