Creștere cu 10% într-o singură zi a cazurilor COVID-19 confirmate în Caraș-Severin!

Avem, din nou, vești proaste de la autorități. După 3 zile în care în Caraș-Severin nu a fost raportat niciun caz nou de infectare cu coronavirus, DSP a anunțat, astăzi, că numărul total al cărășenilor confirmați cu COVID-19 a crescut la 77.

Potrivit datelor oficiale furnizate de Direcția de Sănătate Publică, în Caraș-Severin au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, 6 noi cazuri de infectare cu coronavirus, înregistrându-se, astfel, o creștere cu 8,5 la sută a numărului persoanelor din județ diagnosticate cu COVID-19. Bilanțul total a ajuns, în Caraș-Severin, la 77.

Din nefericire, 4 dintre cărășenii confirmați cu COVID-19 au decedat. Este vorba despre 3 femei și un bărbat, cu vârste între 53 și 72 de ani.

De asemenea, în Caraș-Severin mai sunt, în momentul de față, 432 persoane izolate la domiciliu și 192 în carantină instituționalizată.

La nivel național, bilanțul persoanelor infectate cu coronavirus a urcat, astăzi, la 9.710 după raportarea a 468 de noi cazuri. Potrivit ultimelor informații de la Grupul de Comunicare Strategică, până acum au decedat 516 pacienți confirmați cu COVID-19, iar 2.406 au fost vindecați și externați din spitale.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite