Suntem prezenți și pe

Administrație

Primăria Reșița restricționează accesul în Poiana Golului

Publicat cu

în

Accesul în Poiana Golului va fi restricționat din cauza celor care nu înțeleg să păstreze curățenia, anunță Primăria Reșița pe pagina sa de Facebook.

Anunțul vine după ce angajații municipalității și voluntarii evenimentului „Alergăm la pădure” au ecologizat zona și au ridicat de acolo foarte multe gunoaie care efectiv poluează cadrul natural. În trecut și cei de la Lions Reșița Montană au făcut în Poiana Golului și „La stemă” acțiuni de ecologizare, dar, se pare, tot mai sunt cetățeni care nu înțeleg că respectul pentru natură este respectul acordat lor înșile.

„Mulțumim voluntarilor implicați în evenimentul «Alergăm la pădure» pentru «recoltarea» gunoaielor lăsate în urmă de unii cetățeni. Din cauza lipsei de educație și de discernământ a unora dintre concitadinii noștri, am decis blocarea accesului auto în Poiana Golului, iar pentru pietoni anunțăm montarea de camere de supraveghere!”, este anunțul postat de Primăria Reșița cu doar câteva minute în urmă.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Actualitate5 ore în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utile7 ore în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitate8 ore în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitate9 ore în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrație10 ore în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitate14 ore în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Actualitate17 ore în urmă

Chinezăria din Lupac nu se dezice: ciurul de sortare e mai mult stricat decât activ

Politică18 ore în urmă

ȚEAPĂ. La împărțirea cașcavalului din ATOP, opoziția „unită” din CJ Caraș-Severin a propus trei candidați pe singurul loc oferit de liberali!

Sporto zi în urmă

Alin Minteuan, după o nouă înfrângere: „Trebuie să recunoaștem că atâta putem în acest moment”

Turismo zi în urmă

Cele mai lungi chei din țară se află în Caraș-Severin. „Zecile de cascade și sutele de peșteri și avene nu sunt întâmplătoare”

Cele mai citite