UPDATE. Crimă într-o localitate din Caraș-Severin. Și-a omorât fosta iubită, a abandonat cadavrul pe câmp și apoi s-a predat la Poliție

 

O femeie în vârstă de 32 de ani a fost înjunghiată mortal aseară de către fostul concubin, un bărbat de 29 de ani din județul Mehedinți. Acesta și-a recunoscut fapta și s-a predat, în cursul dimineții, la Poliția Municipiului Drobeta Turnu-Severin.

 

Bărbatul de 29 de ani s-a prezentat, în această dimineață, în jurul orei 05.00, la sediul Poliției Municipiului Drobeta Turnu-Severin. El le-a declarat polițiștilor că aseară, în jurul orei 23.00, a înjunghiat-o mortal pe o femeie de 32 de ani, din comuna Constantin Daicoviciu. După comiterea faptei, acesta a abandonat cadavrul pe un câmp, în apropierea localității Căvăran.

 

„Polițiștii de la Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș s-au deplasat imediat la fața locului, cadavrul femeii de 32 de ani fiind găsit în zona indicată. La acest moment, bărbatul de 29 de ani se află în custodia poliției. De asemenea, a fost informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, în vederea demarării cercetărilor, conform competenței”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

 

UPDATE, ora 17.30

 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin oferă, prin intermediul unui comunicat de presă transmis de Biroul de informare și relații publice, detalii despre modul în care a fost comisă crima: „În data de 16 februarie 2022, la orele 19.45, bărbatul s-a deplasat cu un tren de călători din municipiul Drobeta Turnu-Severin către municipiul Caransebeș, unde a ajuns la orele 22.00. Ulterior, acesta s-a întâlnit cu fosta sa concubină în satul Constantin Daicoviciu (Căvăran), iar în jurul orei 23.30, în timp ce se deplasau pe jos spre gara din localitate, pe fondul refuzului femeii de a reveni la locuința conjugală din municipiul Drobeta Turnu Severin, bărbatul a scos un cuțit pe care îl avea asupra sa și i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu acesta în zona gâtului, cauzându-i decesul. După aplicarea loviturilor de cuțit, bărbatul a abandonat cadavrul victimei pe un câmp situat la aproximativ 10 metri de DN 6 (km 470) şi la aproximativ 500 de metri de intrarea în sat. În acest loc a așteptat sosirea taximetrului care îl adusese în localitatea Constantin Daicoviciu (Căvăran), fiind transportat la gara din municipiul Caransebeș, iar în jurul orelor 00.00 s-a urcat într-un tren de călători cu destinaţia Drobeta Turnu Severin”.

 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin au început urmărirea penală față de bărbatul de 29 de ani, acesta fiind acuzat de omor calificat.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite